• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Kumtel Isı Ayarlı Kettle + Hassas Tartı

Ürünün Fiyatı
2600

printspresso

Barista
İsim
Batuhan
Daha fazla  
İsim
Batuhan
İkisi de sıfır kutusunda hiç kullanılmadı. Ankara’da akşam 17’den sonra elden teslim edebilirim, şehir dışına da alıcı ödemeli köpüklü poşete sarılmış halde kolisi içinde kargo yapabilirim. Tercihim ikisini birlikte vermek. Pour over demleme için başlangıç-orta seviyelerde rahatça kullanılabilir. Fiyatlarını internet satış fiyatlarına göre düzenledim, pazarlık yapmayı düşünmüyorum.

İkisi birlikte fiyatı 2600₺

Ekli dosyalar

• IMG_8459.jpeg
    IMG_8459.jpeg
    186.3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_8460.jpeg
    IMG_8460.jpeg
    140.4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8461.jpeg
    IMG_8461.jpeg
    168.1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_8462.jpeg
    IMG_8462.jpeg
    179.4 KB · Görüntüleme: 37
İkisi de sıfır kutusunda hiç kullanılmadı. Ankara’da akşam 17’den sonra elden teslim edebilirim, şehir dışına da alıcı ödemeli köpüklü poşete sarılmış halde kolisi içinde kargo yapabilirim. Tercihim ikisini birlikte vermek. Pour over demleme için başlangıç-orta seviyelerde rahatça kullanılabilir. Fiyatlarını internet satış fiyatlarına göre düzenledim, pazarlık yapmayı düşünmüyorum.

İkisi birlikte fiyatı 2600₺
Güvenilir satıcı iyi fiyat🫡

Geri