• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Kruve Bardak Espresso Cascade

Ürünün Fiyatı
2500₺

onurcoskun

Barista
İsim
Onur
Daha fazla  
İsim
Onur
Espresso Makinesi
Starseeker Super 58
Değirmen
Kinu Phoenix M47
Ekipmanlar
Fellow Aiden, Hario V60 02, Timemore Crystal Eye 01, Hario Mugen, Etkin 2 cup, Etkin 8 cup, Clever Dripper, Cafec Deep 27, Origami Air S
Kahve Arkadaşlığı İl
Antalya
İki adet Kruve bardak merak edip almıştım ama kullanma imkanım olmadı. Aldığım fiyattan satıştadır. Önceliğim set halinde satmak. Karşı ödemeli kargo ile kutusunda gönderim sağlarım.

Adet 1350₺

Ekli dosyalar

• IMG_7668.jpeg
    IMG_7668.jpeg
    97.8 KB · Görüntüleme: 234
  • IMG_7667.jpeg
    IMG_7667.jpeg
    153.6 KB · Görüntüleme: 229
  • IMG_7666.jpeg
    IMG_7666.jpeg
    156.1 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG_7665.jpeg
    IMG_7665.jpeg
    151.1 KB · Görüntüleme: 234
Son düzenleme:
Tekli alım imkanı ile güncel

Adet 1350₺ ile günceldir.

Kruve sevenlere günceldir.

Çift cidarlı bardak almayı düşünüyorum, Amazon'da ikili set 260 liraya var mesela. Denk geldiği için yalnız meraktan soruyorum, bu bardakların özelliği nedir bu fiyatı haklı çıkaracak?

Çift cidarlı bardak almayı düşünüyorum, Amazon'da ikili set 260 liraya var mesela. Denk geldiği için yalnız meraktan soruyorum, bu bardakların özelliği nedir bu fiyatı haklı çıkaracak?

Porselen kalitesi, uygulanan çift cidar sisteminin ısıyı koruma ve ağız yapısının bardaktan alınan aromaya etkisi. Kısaca böyle özetleyebilirim. Tabi marka etkisi ve bilinirlik, estetik tasarım güzelliği gibi özellikler de ayırt edici oluyor.

Güncel 2500₺ iki adet.

Geri