• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

KRUEN COFFEE ROASTERY

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alperer

Barista
İsim
Alper Er
Firma
Kruen Roastery
Daha fazla  
İsim
Alper Er
Firma
Kruen Roastery
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Trabzon
Merhaba herkese,

Ben Alper.

2019’da baristalıkla başlayan kahve serüvenimin son 2 yılını kavurma odaklı geçiriyorum.
Bugüne kadar hep okuyucu olarak yer aldığım bu forumda, artık kendi firmam için bir başlık açıyor olmak, açıkçası tarif etmesi zor bir his.

Kendi çizgimi oluşturduğum, her detayına birebir dokunduğum bu yeni yolculukta Kruen markasıyla yanınızdayım.

Birçok farklı teklif ve seçenek olmasına rağmen kavurmahanemi Trabzon’a kurdum.
Bu kararı verirken üretimden kopmadan, ritmimi kaybetmeden ilerleyebilmek önceliğimdi.
Benim için sakinlik, odak ve istikrar; sektörün merkezinde olmaktan çok daha belirleyici.
İyi kahvenin nerede yapıldığından çok, nasıl yapıldığına inanıyorum.

Çekirdek seçimlerimde olduğu gibi, kavurma tarafında da aynı titizlik ve odakla ilerliyorum.
Her kahvede aradığım şey temiz ve net bir ağız hissiyatı — elbette çekirdeğin doğasına saygı duyarak ve onun sunduğu alan içerisinde.
Benim için ideal profil; asidite, şeker, gövde ve en önemlisi ağız hissiyatının dengede olduğu profil.

Bu dengeyi yakaladığımda, kahvenin kendini anlatmasına izin veriyorum.

Paketime eklediğim bu notla her kupaya şu mesajı bırakıyorum:

Önyargılardan arınmış bir anlayışla, yalnızca "iyi fincan" üzerine odaklanırız.
Kavrum stiline ya da çekirdek görüntüsüne dayalı yargılar olmaksızın, her bir pakette yalnızca en iyi fincanı sunma hedefi güderiz.
Tek bir şeye inanırız: Fincan iyiyse, her şey iyidir.

🌐 www.kruenroastery.com
📷 instagram.com/kruenroastery

🛒 Alışverişe dair küçük notlar:
800 TL üzeri siparişlerde kargo ücretsiz
• Tanışmamızı hızlandırmak adına:
Temmuz ayı boyunca "kahvekulubu" kodu ile %15 indirim kullanabilirsiniz. :)

İyi fincanlarda buluşmak üzere.

Son düzenleme:
Komşu'da böyle bir kavurmahanenin açılması mutluluk verici. Hayırlı olsun. Bizim memleketler biraz "çaycı" dır ancak öğrenci nüfusunun artması bu anlamda bir talep doğruyor diye düşünüyorum. Sizi Rawtoon başlıklarında da görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, Rawtoon ile ilginiz var mı? Onların da Trabzon'da şubesi vardı sanırım.

Komşu'da böyle bir kavurmahanenin açılması mutluluk verici. Hayırlı olsun. Sizi Rawtoon başlıklarında da görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, Rawtoon ile ilginiz var mı? Onların da Trabzon'da şubesi vardı sanırım.
eskiden orada kavuruyordum, denizli şubede🙂

Denizliden ayrıldığından beri @alperer den haber bekliyordum. Böyle bir haberle gelmesi çok iyi oldu. Hayırlı olsun . 😀

Son düzenleme:
Siparişi geçtik bakalım. Tekrardan hayırlı olsun 🫡

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250703_001241_Chrome.jpg
    Screenshot_20250703_001241_Chrome.jpg
    67.5 KB · Görüntüleme: 135
Kahveler geldi degass beklemeye başladık.

Ekli dosyalar

• 20250707_195128.jpg
    20250707_195128.jpg
    146.8 KB · Görüntüleme: 122
İzmir fünf’de içme fırsatım oldu. Gayet beğendim başarılar.

Ekli dosyalar

• IMG_0747.jpeg
    IMG_0747.jpeg
    149.4 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar selam,

Dört farklı filtre kahveyi tanışmamızı hızlandırmak adına 4 x 61g’lık bir tadım seti olarak hazırladım.
Toplam 244g. Set, ücretsiz kargo sınırında.

Maliyet biraz yüksek olduğundan, forum için geçerli olan %15 indirim bu set için ne yazık ki geçerli değil.
Ama setin içeriği ve gramaj/fiyat dengesiyle dengeli bir başlangıç olduğunu düşünüyorum.

İyi fincanlarda buluşmak üzere :)

Tadım Paketi 244g (4x61g) Tükendi

Son düzenleme:
Bu üç çekirdeği denedim, gerçekten çok başarılılar. Özellikle El Progreso, cold brew’de fena.

Daha önce Denizli’deyken kavurduğu kahveleri de denemiştim, o zamandan beri Alper’in tarzını biliyorum — ağız hissiyatını önemseyen, dengeli ve tutarlı kavrumlar yapıyor.

Şimdiye kadar demleme önerileri, cold brew tarifleri gibi pek çok konuda da bana destek oldu.

Selamlar. Yeni işletmeniz hayırlı uğurlu olsun. A kapısındaki Kafein Deposu ile bir bağınız var mı yoksa şimdilik sadece kavurma tarafında mısınız? Ağustos'ta Trabzon'da olmayacağım ve elimde çok fazla kahve var ama Eylül'de dönünce muhakkak uğrar, kahveyi elden alırım. Gerçi yalan yok Erdoğdu ve nitelikli kahve, yarım saattir cümle içinde bakıp gülüyorum. Satışlar da sizi güldürsün inşallah. Foruma da sebep oldu bunca zaman sonra yorum yazdım 😀 @alperer

Selamlar. Yeni işletmeniz hayırlı uğurlu olsun. A kapısındaki Kafein Deposu ile bir bağınız var mı yoksa şimdilik sadece kavurma tarafında mısınız? Ağustos'ta Trabzon'da olmayacağım ve elimde çok fazla kahve var ama Eylül'de dönünce muhakkak uğrar, kahveyi elden alırım. Gerçi yalan yok Erdoğdu ve nitelikli kahve, yarım saattir cümle içinde bakıp gülüyorum. Satışlar da sizi güldürsün inşallah. Foruma da sebep oldu bunca zaman sonra yorum yazdım 😀 @alperer
Selamlar, güzel dilekleriniz ve gülümseten yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 Şimdilik sadece kavurma tarafındayım; Kafein Deposu’yla bir bağım yok.
Ben de Erdoğduluyum. Bir dönem yolum Denizli’ye düştü, farklı şehirlerde bu işi kurma imkânım vardı. Hatta yurtdışında çalışabilirdim.
Ama şöyle düşündüm:
Ben Erdoğdu’da bu işe gönül vermeye başladıysam, demek ki Erdoğdu’da da nitelikli kahve olur.

Lotus çiçeği bataklıkta açar. ( Bu benzetmeyi ise sadece Erdoğdu’yu bilenler derinden hissedecek :) )
Sektörün merkezde aradığı şeyi, ben kenarda inşa ediyorum diyelim.
İzmir, İstanbul hınca hınç doluyken, iyi kahveyi buradan başlatmak benim için bir adres seçimi değil, bir duruştu. 🙂

Eylül’de mutlaka beklerim 🙏

Arkadaşlar selam, kampanya bitmeden yetişen bir şey var :)

Elimde yalnızca 15 gramlık 6 adet, özel bir kahve var.
Ne olduğu burada açıklanmayacak. Ama paketin üzerinde kahve bilgisi, tadım notu ve demleme reçetesi var.
Ayrı satışa çıkmayacak, sadece ilk 6 kişiyle sınırlı kalacak.

Ben de “hazır kampanya bitmeden yetişmişken” küçük bir sürpriz bırakmak istedim.
Şu andan itibaren gelen ilk 6 siparişin içine gizlice ekliyorum.

Kahveye erişecek arkadaşlardan ricam:
Zaten ne olduğunu biliyor olacaksınız, ama burada adını değil tadını konuşalım.
Geri kalanı aramızda kalsın :)

Arkadaşlar selam, kampanya bitmeden yetişen bir şey var :)

Elimde yalnızca 15 gramlık 6 adet, özel bir kahve var.
Ne olduğu burada açıklanmayacak. Ama paketin üzerinde kahve bilgisi, tadım notu ve demleme reçetesi var.
Ayrı satışa çıkmayacak, sadece ilk 6 kişiyle sınırlı kalacak.

Ben de “hazır kampanya bitmeden yetişmişken” küçük bir sürpriz bırakmak istedim.
Şu andan itibaren gelen ilk 6 siparişin içine gizlice ekliyorum.

Kahveye erişecek arkadaşlardan ricam:
Zaten ne olduğunu biliyor olacaksınız, ama burada adını değil tadını konuşalım.
Geri kalanı aramızda kalsın :)
Umarım onlardan biriyim 😂👋🏻👋🏻

4QA5PYQGA sipariş onaylı #1011 sipariş numarası

Geri