• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Krem karamel kabından kendin yap dozlama hunisi, Lelit Anna 57mm için.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DragonFly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DragonFly

Barista
İsim
Hamid Asım
Daha fazla  
İsim
Hamid Asım
Merhaba dostlar, Lelit Anna makinam için dozlama hunisi Türkiye'de bulamayınca Aliexpress'e bakındım. Fiyatlar kargo-vergi derken 250TL'ye ulaşıyor. Daha önceleri forumda rastladığım bir konuyu yeniden değerlendirip krem karamel kaplarına göz diktim ve piyasadan nispeten uygun olanlarından birine şans verdim. https://www.cafemarkt.com/krem-karamel-kabi-65x6-cm 6.5 çap 6 yükseklik ölçülerinde yaklaşık yarısından kestiğimde 56mm dozlama hunisi olarak çok iyi işler çıkarttı. Kesim için dremel şart başka türlü düzgün kesmek zor. Tornacı tanıdık varsa tabanına delik delerek civata atıp düzgün kesim yapabilir ancak ben kendi alet-edevatımla iyi bir sonuca ulaştım. Önce standart kağıt bardaktan şablon çıkartıp sonra onunla kesilecek yeri markalıyoruz sonra dremelle kesip zımpara ile ağzını düzeltiyoruz hepsi bu. Toplam maliyet 70TL.
IMG_20221202_162659.jpgIMG_20221202_144719.jpgIMG_20221202_155523.jpg

Bayılıyorum şöyle girişimlere. Emek kısmı başlı başına takdir edilesi ama A eşyası/A Kahve Eşyası oranının gitgide küçüldüğü piyasada sanırım biraz da olsa farkındalık yaratmıştır. Oysa ‘Onunla kim uğraşacak’ olayı değil olay, adının başına kahve geldiğinde fiyatının değişmesi.
Elinize sağlık Harika görünüyor

Çok güzel olmuş. Biraz daha keserseniz 57mm veya 56,5mm olursa daha iyi olmaz mı?

Geri