• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konya kahve severler derneği (KSD)

Sacalli

Üye
İsim
Salim
Daha fazla  
İsim
Salim
Konya'da nitelikli kahve işi yapan ve anlayan çok çok sınırlı kişi ve yer var. İyi mekanları/kahveleri keşfetmek üzerine konuşmak için bir buluşma düzenleyebilir, termoslarimiza doldurup kahve tadımı yapabiliriz ilgilenen olursa.

Merhaba,
Konuya katkı için bir mekan üzerine yorum yapmak istedim.

Circle isimli bir mekan var meramda. Eskiden kavurucu ve eğitim veren bir yer olarak duymuştum mekanın ismini. İç dizaynı da güzel bir yer yapmışlar. V60 içmeye gitmiştim bir arkadaşımla ve öneri üzerine 2 çekirdek seçtik. Suyu boilerdan muhtemel olarak arıtma kullanıyorlar ama sıcaklık kontrolü olup olmadığından emin değilim. İki kahve için yorumum biri underextract kalmıştı diğeri de makine filtresinin yerine geçemez bir demleme olmuştu benim için.

Soul Brew diye bir mekan açılmış yakın zamanlarda demleme üzerine. Onu da deneyimlersem buraya not düşerim.

Etkinlik fikrini de takip edeceğim, katılmak isterim

Merhaba,
Konuya katkı için bir mekan üzerine yorum yapmak istedim.

Circle isimli bir mekan var meramda. Eskiden kavurucu ve eğitim veren bir yer olarak duymuştum mekanın ismini. İç dizaynı da güzel bir yer yapmışlar. V60 içmeye gitmiştim bir arkadaşımla ve öneri üzerine 2 çekirdek seçtik. Suyu boilerdan muhtemel olarak arıtma kullanıyorlar ama sıcaklık kontrolü olup olmadığından emin değilim. İki kahve için yorumum biri underextract kalmıştı diğeri de makine filtresinin yerine geçemez bir demleme olmuştu benim için.

Soul Brew diye bir mekan açılmış yakın zamanlarda demleme üzerine. Onu da deneyimlersem buraya not düşerim.

Etkinlik fikrini de takip edeceğim, katılmak isterim
Soul brew içlerinde en iyisi. Ben birkaç kez denedim. Tabi fiyatlar yüksek ama sıradan bir kahve içip paranız boşa gitmiyor en azından. Yine de daha iyi çekirdekleri denemek isterdim.

Geri