• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Komik Fotoğraflar ve Videolar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mancho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahahahahah cidden sabote gibi oldu ama konu nasıl geldi bende anlamadım bir an aklıma geldi düşünmeden yazdım 😂
Başlatan Halildi, oOo 30 bine kafemi açıyorlarmış diye haha
Sonra Sezy başkan girdi hahah
@papuayeniginesever sende kapıldın ne olmuş bu fiyatlar diye
Unuttunuz birden şimdi ben neyim, kekmiyim diyen yavrucağı ahah çok eğlendim, seviyorum bu forumu:D

Son düzenleme:
Başlatan Halildi, oOo 30 bine kafemi açıyorlarmış diye haha
Sonra Sezy başkan girdi hahah
@papuayeniginesever sende kapıldın ne olmuş bu fiyatlar diye
Unuttunuz birden şimdi ben neyim, kekmiyim diyen yavrucağı ahah çok eğlendim, seviyorum bu forumu:D
Arkadaşa geleceğinden bir kesit göstermiş olduk hızlıca :) Kahve 100 lira mı 200 lira mı? V60'ı Hario değil de şundan alsam mı? Soğuk demleme aslında tülbentle de olur falan diye başlayıp üç beş aya maaşı kahveye kaptırmaya giden yolu gösterdik hahhahahha

Arkadaşa geleceğinden bir kesit göstermiş olduk hızlıca :) Kahve 100 lira mı 200 lira mı? V60'ı Hario değil de şundan alsam mı? Soğuk demleme aslında tülbentle de olur falan diye başlayıp üç beş aya maaşı kahveye kaptırmaya giden yolu gösterdik hahhahahha
Hahahah tam bir master yoda bilgeliği, sizin gibi yol gösteren bir ağabeyimiz olduğu için çok şanslıyız haha

Özenle kavrulan arabica çekirdekleri, özenle paketlendi.

~

Ekli dosyalar

• 54d6sd.PNG
    54d6sd.PNG
    44.2 KB · Görüntüleme: 96
Geri