Ahahahahah cidden sabote gibi oldu ama konu nasıl geldi bende anlamadım bir an aklıma geldi düşünmeden yazdımŞu fotoğraf bu konuda dursun
tatlı bir yavrucağın ben şimdi neciyim konusu nasıl mahlkoniglere gitti hatırlarsınız
@S.Yavuz @portakalhalil @papuayeniginesever
Ekli dosyayı görüntüle 21390
Hahahah
Başlatan Halildi, oOo 30 bine kafemi açıyorlarmış diye hahaAhahahahah cidden sabote gibi oldu ama konu nasıl geldi bende anlamadım bir an aklıma geldi düşünmeden yazdım![]()
Bu ne demek anlamadım da.
Arkadaşa geleceğinden bir kesit göstermiş olduk hızlıcaBaşlatan Halildi, oOo 30 bine kafemi açıyorlarmış diye haha
Sonra Sezy başkan girdi hahah
@papuayeniginesever sende kapıldın ne olmuş bu fiyatlar diye
Unuttunuz birden şimdi ben neyim, kekmiyim diyen yavrucağı ahah çok eğlendim, seviyorum bu forumu![]()
Hahahah tam bir master yoda bilgeliği, sizin gibi yol gösteren bir ağabeyimiz olduğu için çok şanslıyız hahaArkadaşa geleceğinden bir kesit göstermiş olduk hızlıcaKahve 100 lira mı 200 lira mı? V60'ı Hario değil de şundan alsam mı? Soğuk demleme aslında tülbentle de olur falan diye başlayıp üç beş aya maaşı kahveye kaptırmaya giden yolu gösterdik hahhahahha
İnstagramın çöktüğünü Twitterdan anlayanlar falan gibi oldu konu da, ben girince siteye hiç çökmesine ihmal vermedim, şimdi bakınca harbiden saçma bir şey yazmışım
www.instagram.com
puhahahahahahahh, "öğüyo baba öğüyo" çok iyiymişForuma yazılmış tüm mesajlar depolanarak yapay zekaya öğretildi. Bu da ilk videosu
![]()