• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kiss The Hippo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan appa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kiss the hippo’nun sahibi can eren, eren holding’in veliahtı.
Veliahtlardan biri aile çok kalabalık lisede sanırım ağabeyi vardı o biraz Ömer Koç modeli fazlasıyla akademikti. Dame de Sion’u dereceyle bitirdi arkasına McGill ve LSE sanırım dünya bankasında çalışıyor. Ismi gerçek bu arada Eren Eren.

Can Bey İngiltere'den gelirken yanında eski kavrumları Türkiye'de her türlü gideri var diye getiriyor olabilir mi :unsure::)

Ekleme : Şaka bir yana taze kavrum olsa da deneme fırsatımız olsa sevinirim gerçekten. Superstep i aradım ancak ne yazık ki onların da bilgisi yok. Son tavsiye edilen tüketim tarihi Şubat 2022 dedi yanlış anlamadıysam.

Son düzenleme:
24 Ocak kavrumu Kenya Komothai,ilk defa bir kth kahvesini güzel demleyemedim. Potansiyelinin farkındayım ama bir türlü olmuyor. Aynı parametreler ile ikinci sefer denediğimde bile farklı sonuç alıyorum. 23 click yapsam asiditesi fazla patlıyor 21 click yapsam keyif alamıyorum. Kahvenin keyfini çıkaramadan paket biticek gibi duruyor. Fiyat performans kahvesi değil,o her şekilde güzel olan kahvelerden ise hiç değil.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-02-16 at 12.24.06.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-16 at 12.24.06.jpeg
    80.9 KB · Görüntüleme: 51
Geri