• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Kinu Pour Over Burr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aragorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2500

Aragorn

Barista
İsim
Enes S.
Daha fazla  
İsim
Enes S.
Değirmen
Kinu m47
1 hafta kadar kullandım, sonrasında Mavo değirmene geçtiğim için bu kesiciye ihtiyacım kalmadı. İstanbul içi elden teslim edebilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20250918_224707.jpg
    IMG_20250918_224707.jpg
    128.4 KB · Görüntüleme: 116
Hayırlı satışlar olsun öncelikle. Kinu POB kesici altın füsyon PVD (Gold Fusion PVD) kaplama değil miydi? Fotoda stock kesici var.

Hayırlı satışlar olsun öncelikle. Kinu POB kesici altın füsyon PVD (Gold Fusion PVD) kaplama değil miydi? Fotoda stock kesici var.
Teşekkür ederim🖐🏻 Kinu Pour Over Burr'u hem bu şekilde, hem de gold fusion şeklinde satışa sunmuş. Tasarımları aynı, renkleri farklı. Ne gibi bir fark yaratır tam olarak detayını bilmiyorum. Stok burr ile tasarım farkını gösteren bir görsel de ekledim.

Ekli dosyalar

• hq720.jpg
    hq720.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 77
  • 20e742b53ccd8e92719f5fb347936665.jpeg
    20e742b53ccd8e92719f5fb347936665.jpeg
    91.2 KB · Görüntüleme: 78
Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim. Ben de ilk kez gördüm aynı renk POB. Reddit'de bir başlık var ABD'li bir kullanıcı da belirtmiş, şimdi onu da okudum. ÖM attım bu arada :)

Teşekkür ederim🖐🏻 Kinu Pour Over Burr'u hem bu şekilde, hem de gold fusion şeklinde satışa sunmuş. Tasarımları aynı, renkleri farklı. Ne gibi bir fark yaratır tam olarak detayını bilmiyorum. Stok burr ile tasarım farkını gösteren bir görsel de ekledim.v1
hayırlı satışlar dilerim ben de ,pour over burr yaklaşık 5-6 senedir piyasada olan bir kesici diye biliyorum. v1 v2 olarak üretildi. 2. versiyon gold fusion kaplamaya sahip. her türlü normal burrdan pour over açısından daha performanslı olacaktır.
aradaki farkları reddite bir kullanıcı şöyle açıklamış:
"Additionally, for others shopping around for this set, there is a relatively significant difference between the v1 and v2 version of this. The v2 is less extreme than the v1, so brews have more acidity and barely more bitterness. The v2 is an overall easier and better burr for a wider range of coffees and brewing philosophies, IMO"

"V1 is more extreme" ise bu işimize gelir. Delioğlan ZP6 ile kapıştırırım. 😁

Son düzenleme:
Geri