RedRightHand
Barista
- İsim
- Berker
Daha fazla
- İsim
- Berker
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Kocaeli
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Gölcük
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- İzmit
Merhaba, dün değirmeni teslim aldım ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle kutulaması ucuz ve basit ama işlevsel. Ürünlerin size sağlam bir biçimde ulaşmasını sağlıyor ancak özenilmemiş ve ucuz duruyor. Değirmeni aldığınızda oldukça ağır ve sağlam olduğunu anlıyorsunuz. Değirmen ile ilgili en çok hoşuma giden şey öğütme hissiyatı oldu. Daha önce K-Max, K-Plus, CMD, Molent, Timemore c2, Jx-pro, K0 değirmenlerini kullandım ve öğütme hissiyatı olarak en çok hoşuma giden k6 oldu. Öğütümü çok kolay, ayar mekanizması hissiyatı çok iyi, görebildiğim kadarıyla öğütüm tutarlılığı güzel. Memnun olmadığım durum ise değirmenin sökülmesi oldu. Daha önce df64ü alignment için 4-5 kere açmış birisi olarak bu el değirmenini sökmek bana daha zor geldi ve sökmekten vazgeçtim. Şimdilik sadece 4 farklı çekirdek denedim. Değirmenin fincana nasıl etki ettiği konusu zaman ile netleşir diye düşünüyorum ancak şimdilik ne tatlılık ne asidite ön planda tamamen dengeli çıktılar aldım. Genel anlamda ben bu değirmenden memnun kaldım. Bu dönemde 3300 lira gibi bir fiyata kesinlikle kaçırılmaması gereken bir değirmen olduğunu düşünüyorum.
Son düzenleme: