• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Keçi Geçti

Su ısıtıcı, yel değirmenlerine karşı..

arkadaşlar ben de konu altındaki en güzel esprileri derledim :D

Siz her türlü alırsınız, bu forum yel değirmenlerini değil el değirmenlerini seçiyor.

Brewheart.
Every man dies, not every man really lives...

Hocam mehmet efendi kolombiyaya 90 üstü bir puan verebilir misiniz rica etsem, bizim ofiste o içiliyor niteliksiz kahve içiyoruz demeyelim.

Kesinlikle başında sca geçen herhangi bir şeyin fetişisti değilim ama sormak isterim: Kahveyi puanlarken 11 puanı neyden kırdınız?

4 sayfalık Deep Turkish Web.

Sosyalistler V60'ta, liberaller espressoda, ülkücüler Türk kahvesinde filan mı iyidir? Hayırdır? İnsan yaptığı işte siyasi görüşünü vurgulama ihtiyacını neden hisseder? Bir şeyi yapabiliyorsan yapar para kazanırsın, olmuyorsa başka iş yaparsın. Siyasi görüşle ilgili olmak zorunda değil her şey.
Türk kahvesi demlemiyoruz nedir? Türk kahvesi taze kahvenin aldığı en güzel şekillerden biridir. Kahveyle ilgileniyorsanız bu konuda kendinizi geliştirmeniz gerekir. Türk deyişlerine girmeyelim filan da demişsiniz, açıkçası neden girilmiyor Türk deyişlerine; onu da anlamlandıramadım.
Eskişehir küçük yer deyip tehditvari konuşmak ve izinsiz mesajlaşma paylaşmak nedir? İşletmecilik böyle bir şey midir? Ki paylaşılan mesajlardan da anlaşılacağı üzere kendini puanlayarak ofsayta düşenin siz olduğu gerçeği kabak gibi ortadayken...
Başı sonu belli olmayan, süslü olma ve laf sokma kaygısıyla kurulan ve fakat hiçbir şey anlatmayan devrik cümlelerle var olmak biraz zor. Üslupla ilgili sıkıntılar da cabası...Nadir de olsa Eskişehir ziyaretlerim oluyor fakat gel gör ki bu işletme hakkında deseler ki Sca'nın 90+ puanladığı kahveleri var; kapısının önünden dahi geçmem.

Ya kendimi arifin manchestera attığı golü ararken çok başka yerlere giden arkadaş gibi hissediyorum. En son bir yerde keen coffee paketini görüp beğendiğimi sitelerine bakıp burada arama yaptığımı hatırlıyorum... İşin daha kötüsü ben buradaki 5 sayfayı neden okudum? Başkası adına utanmak tabiri şu an vücut buldu yanıma oturdu hal hatır soruyor. Sizinle de tanışmak istiyor, zorla başlığı yukarı taşıttı.

Ben bu başlığı atlamışım, nasıl olur ya. Sabah sabah kahkaha attım 😂

"Tabii ki 89 puan be koçum, aksi olur mu hiç" gibi kısa sohbetler eşliğinde, eline de oyalanması için bir lego verip usul usul kontrole gidilmeli. IQ testi. Derhal.

Ya kendimi arifin manchestera attığı golü ararken çok başka yerlere giden arkadaş gibi hissediyorum. En son bir yerde keen coffee paketini görüp beğendiğimi sitelerine bakıp burada arama yaptığımı hatırlıyorum... İşin daha kötüsü ben buradaki 5 sayfayı neden okudum? Başkası adına utanmak tabiri şu an vücut buldu yanıma oturdu hal hatır soruyor. Sizinle de tanışmak istiyor, zorla başlığı yukarı taşıttı.
Gerildim okurken, içerisinde tehdit var , siyaset var , tartı kullanıldığı için talebe diye etiket var , Türklük bile geçmiş vallahi.
Reklamın iyisi kötüsü yoktur cümlesine çoğu zaman katılırdım ama bu sefer yok yahu kapısının önünden bile geçmem.
Mazallah Eskişehir küçük yer, kapılarının önünden geçerken hey sen gel buraya tartı kullanıyor musun ya da senin mırıldandığın şarkı türkü marş ne öyle derler alırlar içeriye karakolda derdimi anlatamam sonra gülmekten 😂

Maalesef, V60 demlemesini beğenmedim. Diğer zincir kahveler kadar olmasada overekstrat tatlar mevcuttu, kendileri dışında nitelikli kahve hiçbir yerde yok gibi saçma bir felsefeleri var. :(

Maalesef, V60 demlemesini beğenmedim. Diğer zincir kahveler kadar olmasada overekstrat tatlar mevcuttu, kendileri dışında nitelikli kahve hiçbir yerde yok gibi saçma bir felsefeleri var. :(
Biraz ilerisinde deeporangecoffee var hocam , suan guncel olarak gordion , niji ve coffee rem kahveleri olmak uzere forum icinde de tercih ettigimiz kavurucularin kahvesi var Keyifli bir kahve icmek istiyorsan ve hala Eskisehirdeysen mutlaka ama mutlaka ugraaa :) https://instagram.com/deeporangecoffee?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Cafe işleten birileri merakımı giderebilir mi acaba?
Ortalama bir cafenin aylık şeker masrafı ne kadar?

Cafe işleten birileri merakımı giderebilir mi acaba?
Ortalama bir cafenin aylık şeker masrafı ne kadar?

standart baskısız stick şekerler ortalama 10 kg fiyatı 450-500 lira civarı. Bu miktar ortalama bir işletmeye çok uzun süre yeter.
Marka, logo baskılı olunca 30 kg fiyatı ortalama 1800-2300 civarı oluyor.
* 3'er gr beyaz stick için bu aralar fiyatlar böyle.

🤫

Son düzenleme:
biraz ilerlediğiniz zaman köşeden döndüğünüzde deep orange coffee var eskişehirde içebileceğiniz en güzel demlemeleri bulabilirsiniz

Geri