• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Karaca coffeart 1101 ekipman hediyeli!

Ürünün Fiyatı
3300
İsim
Efe
Daha fazla  
İsim
Efe
2 Aylıktır. Çalışanında problem yoktur. Çok güçlü buhar çıkartmaktadır. Garantisi mevcuttur. Ek olarak ekipman standı, tamper, düzleyici ve huni hediyemdir. İhtiyaçtan satıyorum

Ekli dosyalar

• kahveci1.jpg
    kahveci1.jpg
    108.6 KB · Görüntüleme: 107
  • kahveci5.jpg
    kahveci5.jpg
    100.4 KB · Görüntüleme: 105
  • kahveci4.jpg
    kahveci4.jpg
    98.7 KB · Görüntüleme: 103
  • kahveci2.jpg
    kahveci2.jpg
    121.2 KB · Görüntüleme: 107
merhabalar, bana hediye geldi ürün. portafiltreden sepetini çok zor çıkarıyorum. normali böyle mi veya başlarda bu şekilde mi. üretim hatası mı, sizin tecrübeniz nasıldı?

merhabalar, bana hediye geldi ürün. portafiltreden sepetini çok zor çıkarıyorum. normali böyle mi veya başlarda bu şekilde mi. üretim hatası mı, sizin tecrübeniz nasıldı?
Sepette minik bi çıkıntı var. O çıkıntıyı portafiltrenin ağzındaki minik çentiğe denk getirirseniz kolayca çıkacaktır. Yavaş yavaş döndürerek çıkarmaya çalışınca mutlaka denk gelir.

Sepette minik bi çıkıntı var. O çıkıntıyı portafiltrenin ağzındaki minik çentiğe denk getirirseniz kolayca çıkacaktır. Yavaş yavaş döndürerek çıkarmaya çalışınca mutlaka denk gelir.
teşekkür ederim, küçüğünde sorun olmuyor ama büyüğünde durum aynı, dönmeye fırsat vermeyecek kadar sıkı oturuyor maalesef.

Geri