• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kapsül Kahve Önerisi

mechanicoffee

Yeni Üye
İsim
Fatih Erdoğan
Daha fazla  
İsim
Fatih Erdoğan
Merhabalar,

İş yerinde nespresso marka kapsül kahve makinamız mevcut. Malum ofis ortamı elde demleme gibi bir durumum yok.
Tavsiye kapsül kahve markaları mevcut mu? Çok sevinirim :)

Şerif hoca kapsül işine girmişti, nerelerde satılıyor bilmiyorum ama Kahve Fabrikası'nı ararsanız bilgi verirler. Sitelerinde stok yok görünüyor.

teşekkür ederim. espressoperfetto indirim kampanyasında var kapsül kahveler. Onları deneyen var mı ?

Şerif hoca kapsül işine girmişti, nerelerde satılıyor bilmiyorum ama Kahve Fabrikası'nı ararsanız bilgi verirler. Sitelerinde stok yok görünüyor.

Şerif Başaran'ın kapsül kahveleri bu markayla satılıyor. https://venado.com.tr/

İki aydır Wacaco NS2 ile farklı kapsüller deniyorum.

Nitelikli tarafta Chroma Coffee’nin signature series kahvelerinin üçü de gerçekten başarılı ama aralarında en iyisi guatemala.

Whirl’in bu kahvesi de başarılı, fiyat olarak da artısı var File markette dönem dönem 89₺ ye düşüyor, Migros’ta da yine indirime giriyor.

Deneyip beğendiğim bir diğer kapsül Davidoff Rich Aroma

Son olarak f/p Migros’un kendi %100 Arabica kapsülü Cafemito Elegante. Fiyatına göre başarılı bulmamak imkansız çünkü 2 al 1 öde fiyatı 85,50₺.

Herkese teşekkür ederim. Chroma özellikle benim sık sık gördüğüm ancak denemediğim bir kahveydi. Single origin bir çeşitini denemek isterim.

Kahve konusunda henüz işin başında olsam da Whirl- Ocean'ı severek tüketiyoruz. Söylemeye utansam da bir süre indirimli yakaladıkça Jacobs ve Davidoff'ları da çokça tüketmiş biri olarak güzel bir değişiklik olmuştu benim için.

Konu biraz eskimiş, ancak yine de güncel öneriler varsa, paylaşan olursa sevinirim. Özellikle arabica yeni tarihli dolum kapsul olursa iyi olur.

Geri