Teşekkür ederim hocam. Kivi hasadı yapıldı fakat istediğim kalitede kivi bulamadım şu anlık. En kısa sürede kiviyle alakalı güncelleme yapacağım. İstediğim şekilde direkt üreticiden ürün temini yapamazsam bu sezon kivi satışım olmayabilir.Hocam eline sağlık. Kivi gelecek mi?
İlginiz için teşekkür ederim. Şimdiden afiyet olsunSiparişi verdim, şimdiden teşekkürler
Sipariş no: 822896213
Umarım beğenirsiniz. Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Afiyet olsun !Ben de sipariş verdim, bu sayede ilk defa denemiş olucam![]()
merhaba, ürünlerinizi bugün teslim aldım, ürünleriniz gerçekten çok lezettli, teşekkürlerTeşekkür ederim hocam. Kivi hasadı yapıldı fakat istediğim kalitede kivi bulamadım şu anlık. En kısa sürede kiviyle alakalı güncelleme yapacağım. İstediğim şekilde direkt üreticiden ürün temini yapamazsam bu sezon kivi satışım olmayabilir.
İlginiz için teşekkür ederim. Şimdiden afiyet olsun![]()
+1...Fakat çalıştığınız kargo firması gerçekten insanı bezdiriyor
merhaba, ürünlerinizi bugün teslim aldım, ürünleriniz gerçekten çok lezettli, teşekkürlerFakat çalıştığınız kargo firması gerçekten insanı bezdiriyor
Dağıtıma çıkarılmış kargoyu arayıp sormadan şubeye geri götürmüşler, benim siparişim ağır olmadığı için çok zorlanmadım fakat kilosu yüksek olan siparişlerde çok can sıkıcı bir duruma dönüşebilir. Fındık ezmesi çok lezzetli, tekrardan sipariş vermeyi çok isterim fakat kargo firmasıyla tekrar kavga etmek istemiyorum
![]()
Öncelikle bu durumları yaşadığınız için sizden özür dilerim. Bu durumdan dolayı üzgünüm.+1...
Bu bölgede en iyi çalışan firma yurtiçi... 10-20 lira daha fazla ödeyip daha az sıkıntı çekmeyi göze alabilirim. Mng teslimatları çok yavaş çünkü...
Beğenmenize çok sevindim hocam. Afiyet olsunFındıklar bugün ulaştı. Geçen yıl olduğu gibi yine çok lezzetli.
Sağlık için çiğ olanı tercih etmek gerekse de kavrulmuşun tadı bir başka cidden. Ellerinize sağlık hocam @kahveseverfındık
Merhabalar. Kemal bey KahveKulübü için sezon kampanyası yapmıştım. %7-%8 civarlarına denk geliyordu. Yılbaşına özel ekstra indirim daha ekledim ve toplamda %15 indirim yaptım. Şuan sayfada görüntülediğiniz fiyatlar ürünlerin indirimsiz fiyatları. Sepete eklediğinizde indirim otomatik tanımlanacaktırMerhaba sayın @kahveseverfındık. Yeni sezon ürünlerinizi satışa sunduğunuzda iki parti şeklinde 5 kg fındık siparişi verdim. 350₺/kg fiyatı vardı. Ek %15 indirim haberini görünce tekrar sipariş vereyim dedim ama şu an 380₺/kg fiyat görünüyor. Bir yanlışlık mı oldu acaba?
Merhabalar. İndirimden yararlanmak için yazıdaki linkten giriş yapmanız gerekiyor. Sadece foruma özel bir fiyatlandırma olduğu için. Eğer yine olmazsa tekrar kontrol edelim.Ben söylediğinizi yaptım ama indirim sepette de yansımadı.
Merhabalar!
Yılbaşında kimse fındıksız kalmasın diye foruma özel yapmış olduğum indirime ek bir indirim daha yaparak tüm ürünlerde geçerli %15 İNDİRİM yaptım.
Kargoların Yılbaşına yetişmesi için kampanya 25.12.2023 tarihine kadar geçerli.
Yeni yıl için sevdiklerinize, ailenize, arkadaşlarınıza yılbaşı hediye paketi yaptırmak isterseniz whatsapp hattından iletişime geçebilirsiniz.
Min-Nut Fındık Whatsapp
MİN-NUT FINDIK SHOPIER (KahveKulübü Linki)
Şimdiden tüm Kahve Kulübü ailesine güzel bir yıl dilerim.![]()
Geçen sene de bu sene de kavrulmuş aldık, aynı lezzeti bulduk hocam.Kavrulmuş olanlar geçen seneki tarzda-lezzet profilinde kavrulmuştur değil mi? Geçen senekiler şahaneydi çünkü![]()
Merhabalar hocam. Aynı bahçelerden aldığımız hasat. Aynı kavurma profili ile kavruldular. Ayrıca artık kavrulan fındıklar eski usül el ve göz ile değil sadece bu iş için özel üretilmiş yapay zeka destekli makine ile seçiliyor. Artık daha da detaylı bir seçme söz konusu. Yeni kavrumlarda bunu çok rahat anlayabilirsiniz. Tabi ki hasattan hasata boy, şekil vs. Bazen değişiklik gösterebiliyor. Kısacası aynı kalite ile devam ediyoruzKavrulmuş olanlar geçen seneki tarzda-lezzet profilinde kavrulmuştur değil mi? Geçen senekiler şahaneydi çünkü![]()
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Afiyet olsunGeçen sene de bu sene de kavrulmuş aldık, aynı lezzeti bulduk hocam.
Ben de az evvel verdim siparişimi. Bu gün son gün idi sanırım, hatırlatma için teşekkürler.Kampanyadan verilen tüm siparişler bugün kargoya verildi. İlginiz için teşekkür ederim. Şimdiden herkese afiyet olsun![]()
Rica ederim Halil bey. Yarın kargoda olacak siparişiniz. Şimdiden afiyet olsunBen de az evvel verdim siparişimi. Bu gün son gün idi sanırım, hatırlatma için teşekkürler.