• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Hocam eline sağlık. Kivi gelecek mi?
Teşekkür ederim hocam. Kivi hasadı yapıldı fakat istediğim kalitede kivi bulamadım şu anlık. En kısa sürede kiviyle alakalı güncelleme yapacağım. İstediğim şekilde direkt üreticiden ürün temini yapamazsam bu sezon kivi satışım olmayabilir.
Siparişi verdim, şimdiden teşekkürler :)
Sipariş no: 822896213
İlginiz için teşekkür ederim. Şimdiden afiyet olsun 😊

Merhabalar. Bugüne yetiştirebildiğimiz tüm siparişler kargoya verildi. Geri kalanı ve yeni gelen siparişler Pazartesi günü kargoda olacak 😊 Şimdiden herkese afiyet olsun !

Ben de sipariş verdim, bu sayede ilk defa denemiş olucam :)
Umarım beğenirsiniz. Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Afiyet olsun ! 😊

Teşekkür ederim hocam. Kivi hasadı yapıldı fakat istediğim kalitede kivi bulamadım şu anlık. En kısa sürede kiviyle alakalı güncelleme yapacağım. İstediğim şekilde direkt üreticiden ürün temini yapamazsam bu sezon kivi satışım olmayabilir.

İlginiz için teşekkür ederim. Şimdiden afiyet olsun 😊
merhaba, ürünlerinizi bugün teslim aldım, ürünleriniz gerçekten çok lezettli, teşekkürler :) Fakat çalıştığınız kargo firması gerçekten insanı bezdiriyor :( Dağıtıma çıkarılmış kargoyu arayıp sormadan şubeye geri götürmüşler, benim siparişim ağır olmadığı için çok zorlanmadım fakat kilosu yüksek olan siparişlerde çok can sıkıcı bir duruma dönüşebilir. Fındık ezmesi çok lezzetli, tekrardan sipariş vermeyi çok isterim fakat kargo firmasıyla tekrar kavga etmek istemiyorum 😅

Fakat çalıştığınız kargo firması gerçekten insanı bezdiriyor
+1...
Bu bölgede en iyi çalışan firma yurtiçi... 10-20 lira daha fazla ödeyip daha az sıkıntı çekmeyi göze alabilirim. Mng teslimatları çok yavaş çünkü...

merhaba, ürünlerinizi bugün teslim aldım, ürünleriniz gerçekten çok lezettli, teşekkürler :) Fakat çalıştığınız kargo firması gerçekten insanı bezdiriyor :( Dağıtıma çıkarılmış kargoyu arayıp sormadan şubeye geri götürmüşler, benim siparişim ağır olmadığı için çok zorlanmadım fakat kilosu yüksek olan siparişlerde çok can sıkıcı bir duruma dönüşebilir. Fındık ezmesi çok lezzetli, tekrardan sipariş vermeyi çok isterim fakat kargo firmasıyla tekrar kavga etmek istemiyorum 😅

+1...
Bu bölgede en iyi çalışan firma yurtiçi... 10-20 lira daha fazla ödeyip daha az sıkıntı çekmeyi göze alabilirim. Mng teslimatları çok yavaş çünkü...
Öncelikle bu durumları yaşadığınız için sizden özür dilerim. Bu durumdan dolayı üzgünüm.

Sanırım çalıştığım kargo firmasının sadece buradaki şubesi işini iyi yapıyor. Geri dönüşler genellikle bu şekilde olduğu için farklı bir kargo firmasıyla anlaşma yapacağım. Anlaşma yapana kadar shopier üzerinden verilen siparişler içim yurtiçi kargo seçeneğini aktif edeceğim. Dilediğiniz kargo firmasını seçebileceksiniz. En kısa sürede bununla alakalı güncellemeyi paylaşacağım 😊

Ayrıca @dr_mantis_toboggan ürünleri beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun 🙏🏻

Merhabalar 😊 !
Yılbaşında kimse fındıksız kalmasın diye foruma özel yapmış olduğum indirime ek bir indirim daha yaparak tüm ürünlerde geçerli %15 İNDİRİM yaptım.

Kargoların Yılbaşına yetişmesi için kampanya 25.12.2023 tarihine kadar geçerli.

Yeni yıl için sevdiklerinize, ailenize, arkadaşlarınıza yılbaşı hediye paketi yaptırmak isterseniz whatsapp hattından iletişime geçebilirsiniz.

Min-Nut Fındık Whatsapp
MİN-NUT FINDIK SHOPIER (KahveKulübü Linki)
Şimdiden tüm Kahve Kulübü ailesine güzel bir yıl dilerim. 😊

Son düzenleme:
Merhaba sayın @kahveseverfındık. Yeni sezon ürünlerinizi satışa sunduğunuzda iki parti şeklinde 5 kg fındık siparişi verdim. 350₺/kg fiyatı vardı. Ek %15 indirim haberini görünce tekrar sipariş vereyim dedim ama şu an 380₺/kg fiyat görünüyor. Bir yanlışlık mı oldu acaba?

Merhaba sayın @kahveseverfındık. Yeni sezon ürünlerinizi satışa sunduğunuzda iki parti şeklinde 5 kg fındık siparişi verdim. 350₺/kg fiyatı vardı. Ek %15 indirim haberini görünce tekrar sipariş vereyim dedim ama şu an 380₺/kg fiyat görünüyor. Bir yanlışlık mı oldu acaba?
Merhabalar. Kemal bey KahveKulübü için sezon kampanyası yapmıştım. %7-%8 civarlarına denk geliyordu. Yılbaşına özel ekstra indirim daha ekledim ve toplamda %15 indirim yaptım. Şuan sayfada görüntülediğiniz fiyatlar ürünlerin indirimsiz fiyatları. Sepete eklediğinizde indirim otomatik tanımlanacaktır 😊

Ben söylediğinizi yaptım ama indirim sepette de yansımadı.

Ben söylediğinizi yaptım ama indirim sepette de yansımadı.
Merhabalar. İndirimden yararlanmak için yazıdaki linkten giriş yapmanız gerekiyor. Sadece foruma özel bir fiyatlandırma olduğu için. Eğer yine olmazsa tekrar kontrol edelim. 😊
Merhabalar 😊 !
Yılbaşında kimse fındıksız kalmasın diye foruma özel yapmış olduğum indirime ek bir indirim daha yaparak tüm ürünlerde geçerli %15 İNDİRİM yaptım.

Kargoların Yılbaşına yetişmesi için kampanya 25.12.2023 tarihine kadar geçerli.

Yeni yıl için sevdiklerinize, ailenize, arkadaşlarınıza yılbaşı hediye paketi yaptırmak isterseniz whatsapp hattından iletişime geçebilirsiniz.

Min-Nut Fındık Whatsapp
MİN-NUT FINDIK SHOPIER (KahveKulübü Linki)
Şimdiden tüm Kahve Kulübü ailesine güzel bir yıl dilerim. 😊

Kavrulmuş olanlar geçen seneki tarzda-lezzet profilinde kavrulmuştur değil mi? Geçen senekiler şahaneydi çünkü :)
Merhabalar hocam. Aynı bahçelerden aldığımız hasat. Aynı kavurma profili ile kavruldular. Ayrıca artık kavrulan fındıklar eski usül el ve göz ile değil sadece bu iş için özel üretilmiş yapay zeka destekli makine ile seçiliyor. Artık daha da detaylı bir seçme söz konusu. Yeni kavrumlarda bunu çok rahat anlayabilirsiniz. Tabi ki hasattan hasata boy, şekil vs. Bazen değişiklik gösterebiliyor. Kısacası aynı kalite ile devam ediyoruz 😊

Geçen sene de bu sene de kavrulmuş aldık, aynı lezzeti bulduk hocam.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Afiyet olsun 😊

Kampanyadan verilen tüm siparişler bugün kargoya verildi. İlginiz için teşekkür ederim. Şimdiden herkese afiyet olsun 😊

Ekli dosyalar

• 56AB2389-204D-405A-A5C9-E8975DDE2DCE.jpeg
    56AB2389-204D-405A-A5C9-E8975DDE2DCE.jpeg
    116.2 KB · Görüntüleme: 45
Geri