• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kapanan Tartı Çözümü

Merhabalar, tartım açıldığında 100.0 g ve 3000.0 g yazıyor o kadar herhangi bir tartım yapmıyor. Pilini değiştirdim işe yaramadı. Bir fikri olan varsa sevinirim. image.jpgimage.jpg

Merhabalar, tartım açıldığında 100.0 g ve 3000.0 g yazıyor o kadar herhangi bir tartım yapmıyor. Pilini değiştirdim işe yaramadı. Bir fikri olan varsa sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 3129Ekli dosyayı görüntüle 3128

Kalibrasyon modunda, yanlış hatırlamıyorsam PCS tuşuna basarsanız “PASS” yazıp 0.0 gösterir.

Edit: Düzelmezse kalibrasyon yapmak gerekebilir. Eczanelerde 5-10₺ karşılığı hatta belki de bedava olarak ağırlık setleri ile kalibre edebilirsiniz.

PCS tuşuna basılı tuttum, bir saniye bastım hiçbir değişiklik olmadı :(

Tuşlara basma kombinasyonlarının neredeyse hepsi yaptım :p değişiklik olmadı

Bende 3000gr olanı var fakat kapanma süresi işlemini yapamadım. 500gr lık olanda yapmıştım. Farklı bir yöntem var mı ? Yada bu durumla karşılaşan?

Bende 3000gr olanı var fakat kapanma süresi işlemini yapamadım. 500gr lık olanda yapmıştım. Farklı bir yöntem var mı ? Yada bu durumla karşılaşan?
Bazı modellerde bu özellik yok, benim ilk aldığımda yokken ikinci aldığımda vardı. Görünüş aynı olmakla beraber model farklı sanırım.

Yine masrafa gireceğiz 😀

Sırf otomatik kapanma yüzünden mutfak tartısından buna geçmiştim bunda da hello ile başlamıyor ama süresi yine de ayarlanmıyor yazık oldu

Ses kapatılmıyor, içini açıp ses devresinin koparabilirsiniz ya da sesin çıktığı bir delik var. Orayı bir şeyle tıkayabilirsiniz, böyle yaptım ve yarı yarıya azaldı. Sünger gibi emici bir şeyle çok daha fazla azaltılabilir.
Eyvallah hocam

Geri