• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Cleancup'ta %25 indirim var. Son zamanlarda deneyimleyip beğendiğiniz çekirdek var mı?

A101'de cumartesi gününe kadar 5 litre su 10tl, bölgemde sürekli kullandığım abant marka vardı. Yine de bölgeden bölgeye marka değişiklik gösterebilir.

A101'de cumartesi gününe kadar 5 litre su 10tl, bölgemde sürekli kullandığım abant marka vardı. Yine de bölgeden bölgeye marka değişiklik gösterebilir.
voda var uludağ çok güzel. 67-70 PPM

Kategori olarak link bulamadığım için örnek olarak bu ürünü verdim hocam. 02'de de yüzde 14 indirim var yoksa.
Paylaşım için teşekkürler. Birçok kişi dalgınlıkla 02 sanıp satın alacaktır. Daha önce ben de yaptım aynı hatayı, uyarma ihtiyacı hissettim.

Bugün Amazon da iyi indirimler var kahve vs değilde under armour ayakkabı aldım bende 😂
Koşu ayakkabısı değil mi? Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Çok şık,benim de kafamı karıştırdı.Yine UA çanta var epeydir sevdiğim bir ürünü ama ihtiyacım olmadığı için zorla tutuyorum kendimi 😂

Koşu ayakkabısı değil mi? Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Çok şık,benim de kafamı karıştırdı.Yine UA çanta var epeydir sevdiğim bir ürünü ama ihtiyacım olmadığı için zorla tutuyorum kendimi 😂
Evet 800 tl olan ayakkabı dan sporda giyerim diye aldım. Yorumlarda bir numara büyük alın yazmış herkes ona göre aldim umarım olur. dışarıda çakma olanlar aynı para neredeyse :)

Ekli dosyalar

• IMG_7933.png
    IMG_7933.png
    190.9 KB · Görüntüleme: 202
Hario 100lük n11'de moliendo sayfasında 50tl kuponları ile (her gün küpon var takip etmek gerek) daha ucuz hala.

Zwilling bardaklar da Amazon'da indirimli. Birkaç aydır takip ediyorum en düşük fiyat bu:

Bu arada Tchibo'dakileri de kullanmaya başladım. Kasyer makineye çok atmayın dedi. Sonra gösterdi: "menüdeki 1. içeceği için o bardaklı kullanıyoruz" dedi. Yani bir dükkanda günlük kullanılıyorsa sağlam olduğunu tahmin edilebilir. Aynı şekilde Zwilling bardakları için Ankara'da Rubber Soul kahveci V60ler icin kullanıyor.

Geri