Son şans, 10 kişi daha bekliyoruz, 20:00'da toplu olarak linkler paylaşılacak ve karşılıklı takip sona erecek. Yönergeler grupta, daha önce gruba girmiş olup 24 saattir aktif olmayanlar tekrar girmeliler. Yenileri de bekliyoruz. 
50₺ daha düşerse alacağım demiştim 2 gün önce yine düştük batağaBu kampanyaya Clean Cup'dan delter press de dahil olmuş, 311tlye geliyor. Almak isteyenler için çok iyi bir fiyat.
+ Origami de 326'ya düşüyor.Bu kampanyaya Clean Cup'dan delter press de dahil olmuş, 311tlye geliyor. Almak isteyenler için çok iyi bir fiyat.
Almayı denedim ama alamadım kupon bitti galiba+ Origami de 326'ya düşüyor.
Evet. Pek çok mağazada vardı 300 lira üzeri 50 lira indirim. Hepsinde bitmiş.Almayı denedim ama alamadım kupon bitti galiba
Şöyle alalım hocam sizi deBen de 2 paket abaca ve 1 tane turkuaz origami aldım indirimle. Haber verenlere teşekkürler ama hiç de ihtiyacım yoktu aslında. Tüketim bağımlılığıyla ilgili toplu bir terapi mi alsak? Kulübe özel indirimli falan?
Otomatik düşüyordu galiba bitmiş.Kod varmı![]()
Evdeki 5. Timemore ürünü oldu. Ev ahalisi kırılan markasız sürahiyi daha çok beğendiğini söylese de Timemore daha şık ve daha sağlam bir hissiyatı var net biçimde. Bir de hemen Aeropress tam sığıyor mu kontrol ettim çünkü diğer sürahide tam sığmıyor ve pistonu iterken yanlardan tezgaha kahve fışkırıyordu, bu yüzden funnel kullanmak zorunluydu. Bu sürahide tam sığıyor yanlardan taşma yapmıyor. Ben beğendim.Teşekkür ederim. 9$'a Leshu'dan Timemore 600ml Server aldım. Gümrük vergisiyle ve kupon maliyetiyle birlikte 105-110 TL civarına denk gelecek.
Evdeki 5. Timemore ürünü oldu. Ev ahalisi kırılan markasız sürahiyi daha çok beğendiğini söylese de Timemore daha şık ve daha sağlam bir hissiyatı var net biçimde. Bir de hemen Aeropress tam sığıyor mu kontrol ettim çünkü diğer sürahide tam sığmıyor ve pistonu iterken yanlardan tezgaha kahve fışkırıyordu, bu yüzden funnel kullanmak zorunluydu. Bu sürahide tam sığıyor yanlardan taşma yapmıyor. Ben beğendim.
Bunu yazdıktan sonra şimdi kontrol ettim. Vergiyi belirlemişler ama 66.06 TL vergi çıkmış. 9$'lık kuponun acısını çıkartmış devletimiz.Güzel görünüyor gerçekten. Benimki de 5 gündür gümrükte vergilendirmeyi bekliyor. Bu haftaiçi gelir muhtemelen.
Ben 30.50 lira ödedim 66 çok olmuşBunu yazdıktan sonra şimdi kontrol ettim. Vergiyi belirlemişler ama 66.06 TL vergi çıkmış. 9$'lık kuponun acısını çıkartmış devletimiz.
Şuanda her sey dahil 1576 TL'ye denk geliyor.