• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

1634290254616.png
Sipariş tamam :)

Abaca ve th 3 filtrelerimi aldım. Trendyol indirimini haber veren herkese çok teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Ben de 2 paket abaca ve 1 tane turkuaz origami aldım indirimle. Haber verenlere teşekkürler ama hiç de ihtiyacım yoktu aslında. Tüketim bağımlılığıyla ilgili toplu bir terapi mi alsak? Kulübe özel indirimli falan?

Teşekkür ederim. 9$'a Leshu'dan Timemore 600ml Server aldım. Gümrük vergisiyle ve kupon maliyetiyle birlikte 105-110 TL civarına denk gelecek.
Evdeki 5. Timemore ürünü oldu. Ev ahalisi kırılan markasız sürahiyi daha çok beğendiğini söylese de Timemore daha şık ve daha sağlam bir hissiyatı var net biçimde. Bir de hemen Aeropress tam sığıyor mu kontrol ettim çünkü diğer sürahide tam sığmıyor ve pistonu iterken yanlardan tezgaha kahve fışkırıyordu, bu yüzden funnel kullanmak zorunluydu. Bu sürahide tam sığıyor yanlardan taşma yapmıyor. Ben beğendim.

Evdeki 5. Timemore ürünü oldu. Ev ahalisi kırılan markasız sürahiyi daha çok beğendiğini söylese de Timemore daha şık ve daha sağlam bir hissiyatı var net biçimde. Bir de hemen Aeropress tam sığıyor mu kontrol ettim çünkü diğer sürahide tam sığmıyor ve pistonu iterken yanlardan tezgaha kahve fışkırıyordu, bu yüzden funnel kullanmak zorunluydu. Bu sürahide tam sığıyor yanlardan taşma yapmıyor. Ben beğendim.

Güzel görünüyor gerçekten. Benimki de 5 gündür gümrükte vergilendirmeyi bekliyor. Bu haftaiçi gelir muhtemelen.

Bu vergilendirmede başka bir çakallığa başladılar artık. Ürünlerin çoğunu aras üzerinden doğrudan vergilendirmeye geçirdiler. Ama sıkıntı şu ki %20lik ürünlere de +ötv ile %40 alıyorlar. Yani küçük bir metal örgü aldım, neyi ötv kapsamına girebilir bunun. Eskiden kafalarına göre vergi gidiyorlardı artık tavandan girmeye başladılar. Şikayet etmek lazım ama edince de uğraşan yok, anca kendi ödediğimizi geri alırız o kadar uğraşıp.

Geri