• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Teşekkürler bilgi için, paperın nitelikli çekirdeklerinden 500 gram ve projectten tadım kaşığı aldım 80 tlye geldi 😄

Yahu benim 200 liram mı var şimdi, nerelerde kullanabiliyorum, bir türlü anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220401-201121.jpg
    Screenshot_20220401-201121.jpg
    53.5 KB · Görüntüleme: 145
Yahu benim 200 liram mı var şimdi, nerelerde kullanabiliyorum, bir türlü anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
çarktan size 100 lira çıkmış bunu uygulamada hopishop bölümünden 300 lira üstü alışveriş yapınca kullanabiliyorsunuz. Diğer 2 tane 50 lira boynerde 500 lira üstü alışverişte geçerli

Ben de bir mokapot almayı düşünüyorum hopi'den ama boyut konusu kafa karıştırıcı. Tek kişi tüketecek birisi için hangisini önerirsiniz?
(Hali hazırda severek espresso tüketiyorum)
Bence 1 ya da 2 cup alın, 2 cup kahveyi fazlaca tüketmeyi seviyorsanız problem olmaz. 3 cup'ın bir kişilik tüketim için çok fazla olduğunu düşünüyorum, yaklaşık 20 gr kahve alacak ve bir seferde gereksiz fazla miktarda kahve içeceksiniz.
Mokada porsiyonun küçüklüğü sizi yanıltmasın, nasıl ki Türk kahvesi küçük porsiyonla tüketiliyorsa bu da öyle.

Bende almayı düşünüyorum mokapot kafamıza göre kahve gramajını ayarlayamıyormuyuz. Tek içersem kahve gramajından düşer , iki kişi olursak gramaj artırırım diye düşünüyordum. 2 cup hem iki kişi , hem tek kişiye yeterimi.

Bende almayı düşünüyorum mokapot kafamıza göre kahve gramajını ayarlayamıyormuyuz. Tek içersem kahve gramajından düşer , iki kişi olursak gramaj artırırım diye düşünüyordum. 2 cup hem iki kişi , hem tek kişiye yeterimi.
Maalesef hocam kaç cup ise o kadarlık yapabiliyorsunuz. Daha az kahve koyarsanız verim alamıyorsunuz. 2 cup 2 kişiye yetmez gibi ama

Bu hopi indirimiyle de kahve alırsam artık yanına bir de vakum makinesi almam gerekecek artık :S GAMT yardım

Hopi'de dün 368 tl olan Bialetti Fiammetta bugün 539 tl olmuş. Almayı düşünenler varsa bunu dikkate alsın çünkü bazı sitelerde hâlâ eski fiyattan satılıyor.

Edit: Ürünün resmi satıcısı olan Venti Gıda muhtemelen Hopi indirimini farkedip böyle bir zam yaptı. Çünkü aynı satıcı Hepsiburada üzerinden aynı ürünü hâlâ 368 tl'ye satıyor.

Geri