nuclearmoonrise
Barista
Filtre kahve ve çekirdek kahve olarak iki ayrı ürün vardı. Filtre kahve olarak seçmişseniz öğütülmüş gelmesi normal.paper la cruz anaerobic çekilmiş geliyor . sorun bendemi yoksa direk çekilmiş seçeneğini görüyormusunuz
Filtre kahve ve çekirdek kahve olarak iki ayrı ürün vardı. Filtre kahve olarak seçmişseniz öğütülmüş gelmesi normal.paper la cruz anaerobic çekilmiş geliyor . sorun bendemi yoksa direk çekilmiş seçeneğini görüyormusunuz
filtre kahveyi, filtre-ekspresso olarak yorumlamıştım.saçma olmuş birazFiltre kahve ve çekirdek kahve olarak iki ayrı ürün vardı. Filtre kahve olarak seçmişseniz öğütülmüş gelmesi normal.
filtre kahveyi, filtre-ekspresso olarak yorumlamıştım.saçma olmuş biraz
İndirimi görünce kendimizden geçiyoruz sanki..ama gerçekten saçma..sipariş verecekler bu hataya düşmesin en azından. Sipariş 21 mart kavrum sorunsuz geldi bu arada.Çekirdek başlıklı farklı bir seçenek olmasa bende hata yapabilirdim. Şaşırtmacalı olmuş biraz haklısınız.
El Salvador La Reforma - Metal Filtre fiyatını çekirdek olarak da sunuyor olsaydı sanırım bir çuval alacaktımBu zamanda bu kahveler bedavadan biraz pahalı kalıyor artık: Baristocrat Trendyol
Onu sormak lazım metal filtre seçeyim ama çekirdek gönderir misiniz diye. Fiyat hatası olabilir.El Salvador La Reforma - Metal Filtre fiyatını çekirdek olarak da sunuyor olsaydı sanırım bir çuval alacaktım![]()
Evet ya, ona bir çözüm bulalım da, bu sefer de baristocrat'ı terletelim birazOnu sormak lazım metal filtre seçeyim ama çekirdek gönderir misiniz diye. Fiyat hatası olabilir.
Valla aklımdan çıkmıyordu bu kahve, aldım meraktan pişman etmez diye düşünmekteyim.Damo anaerobic alsam mı almasam mı çok kararsızım bu fiyata 250 gr bulamam muhtemelen değil mi başka kavuruculardan
144 tl 250 gr damo, kavrum eski mi yeni mi test eden oldu mu acabaBu zamanda bu kahveler bedavadan biraz pahalı kalıyor artık: Baristocrat Trendyol
3 paket alınırsa paket başı 119₺ ye geliyor144 tl 250 gr damo, kavrum eski mi yeni mi test eden oldu mu acaba
Yani çok iyi fiyat ama işte tarih ne