• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Çekirdek başlıklı farklı bir seçenek olmasa bende hata yapabilirdim. Şaşırtmacalı olmuş biraz haklısınız.
İndirimi görünce kendimizden geçiyoruz sanki..ama gerçekten saçma..sipariş verecekler bu hataya düşmesin en azından. Sipariş 21 mart kavrum sorunsuz geldi bu arada.

Hopi indirimiyle Coffee Project'ten aldığım Kenya Meru geldi. 18 mart kavrumu yollamışlar. Süre olarak gayet ideal. Şimdi sıra Paper kahvelerine geldi. Beklemeye devam 😊

Baristocrat'a mail attım. Tanıyan, eden, daha hızlı ulaşabilecek olanlar da el atarsa şukela olabilir.

İnstagram üzerinden La Reforma hakkındaki soruyu hemen cevapladılar, çekirdek olarak gönderebileceklerini söylediler. Ben de 1 paket La Reforma aldım, ne zamandır merak ediyordum. Satın alacak arkadaşlar sipariş numarası ile instagramdan yazarlarsa hemen dönüş yapıyorlar :)

Geri