• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve termosu önerisi..

Fellow carter move mug kullanan arkadaşlar memnun mu ben de alacaktım da redditteki koku ile ilgili olumsuz yorumlar şüpheye düşürdü
evet koku problemi var. ben her kullanımda içini detaylı yıkıyorum ve ağzını açık şekilde bırakıyorum. minimum koku bu şekilde oluyor. elimde zurijhide var onda koku daha az ama yine var.

Fellow carter move mug kullanan arkadaşlar memnun mu ben de alacaktım da redditteki koku ile ilgili olumsuz yorumlar şüpheye düşürdü
Koku kapaktaki silikon kısımda oluyor zamanla. Düzenli sıcak su ile temizleyip kurularsanız o da yok denecek kadar az. Ben çok memnunum her gün kullanıyorum.

Koku kapaktaki silikon kısımda oluyor zamanla. Düzenli sıcak su ile temizleyip kurularsanız o da yok denecek kadar az. Ben çok memnunum her gün kullanıyorum.
nasıl yani hocam kapakla ayrı bıraktığımda detaylı yıkamış olmama rağmen koku var. 2 3 gün havalandığı zaman anca koku yok denecek kadar az oluyor.

O kadar para verip kokuyla uğraşmak istemem açıkçası alternatif bir öneriniz var mı

Stanley Aerolight 0.35L kullanıyorum. Oldukça memnunum.

zojurushi sm sr 600 tek geçerim. Diğerlerini unutun. Kahvenin tadını ve aromasını kesinlikle bozmuyor. İçi kaplamalı.

2 sene önce aldığım fellow Carter i bir kere daha deneyeyim dedim. Yok, olmuyor. Tuhaf bir tat var. Kahveyi tamamen bozuyor. Yani kahve beklediği için mi (1-2 saat) veya contadan mi bilemiyorum (ilk tek ve son thermosum olacak).

Her şey denedim (kurutmak, bikarbonat, bulaşık makinesi...).

Tavsiye edemem şahsen, ama beğenen var anlamadım

Artık sadece sıcak su taşımak icin kullanıyorum, (aeropress ile)

2 sene önce aldığım fellow Carter i bir kere daha deneyeyim dedim. Yok, olmuyor. Tuhaf bir tat var. Kahveyi tamamen bozuyor. Yani kahve beklediği için mi (1-2 saat) veya contadan mi bilemiyorum (ilk tek ve son thermosum olacak).

Her şey denedim (kurutmak, bikarbonat, bulaşık makinesi...).

Tavsiye edemem şahsen, ama beğenen var anlamadım

Artık sadece sıcak su taşımak icin kullanıyorum, (aeropress ile)
slikon contayı fırında 120-150 derece 10 dk bekletin kokular uçacaktır bende slikon konusunda koku kalmadı fakat yanlışlıkla bulaşık makinesine giren termosumun seramik yüzeyinde asla geçmeyen bir bulaşık deterjanı kokusu var. Ben de herşeyi denedim cafiza-karbonat. Kahvenin kokusunu 2 saat durmasına rağmen değiştiriyor içilemez hale getiriyor bu konuda tecrübesi olan var mıdır?

Geri