• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Saklamada Silika Jel Kullanımı

cakmabarista

Barista
Selam.

Hepimizin bildiği, genelde ilaç ve gıda takviyeleri içinden çıkan, nem emici özelliği bulunan silika jel paketleri kahve saklama hususunda nasıl olur sizce? Daha önce deneyen oldu mu? Yaz aylarında nem oranlarının sauna gibi olduğu bir şehirde yaşıyorum. Vakumlu saklama kaplarımın iç kapak kısmına bu ürünleri bant ile yapıştırsam çekirdekle temas etmeyecek şekilde, çekirdek ömrünü bir süre daha uzatır mı dersiniz? Yoksa çekirdek özelliklerini olumsuz mu etkiler? Daha önce deneyen oldu mu?

Peşin not: Vakum işine giremem. :D Yaz aylarında maksimum 1 ayda tüketebileceğim kadar çekirdek alacağım.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-05-01 002451.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-01 002451.png
    282.3 KB · Görüntüleme: 1
Bu tür ürünler gıda ile temasa genelde uygun oluyor(ilaç şişeleri vb. kullanım alanı geniş). Kahve paketlerini bir kutuya koyup içerisine de bu jelleri bırakırsanız çok daha verimli ve sağlıklı olur. Ben kahve paketlerini sakladığım çekmecede birkaç tane bulunduruyorum.

Geri