• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Saklama

ben bunu kullanıyorum çok memnunum hem ucuz hem de etkili, evdeki her türlü kavanoza uyum sağlıyor
Selamlar, ne kadar süre dayanıyor acaba kahve bu şekilde? Düzenli aralıklarla aynı kavanozu vakumladığınız oluyor mu olası kaçaklardan dolayı? Aynı ürünü almayı düşünüyorum da detaylı yorumunuz çok faydalı olur benim için @66osman66

Aslında dayanma meselesi bozulma gibi bir ifade ise o zaten pek mümkün değil çekirdek kahvede, fakat tadını koruma gibi bir şeyse onu da şöyle söyleyim ben ilk aldığımla birkaç ay sonra içtiğim arasında bir fark göremedim, ama tchibo gibi kavrumu belirsiz kahveler var daha çok, belki yeni kavrulan kahvelerde giderek tat değişimi olur bilemiyorum, diğer soru için ise kaçak gibi birşey çok nadir, zaten öyle bir şey olsa kavanoz kapağı yukarı bombe olur hemen anlaşılır. Sonuç olarak şunu söyleyim vakumu açıp kapağı açınca kokusu olduğu gibi duruyor bence bu yöntem işe yarıyor. Vakum açmak için kırmızı kısmı yukarı hafif çekin.

Selamlar, halihazırda fellow atmos kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama siyah renginde biraz sıkıntı yaşıyorum. Eylül başı Amerika’dan gelecek biri vasıtasıyla elektrikli versiyonunu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya sa onun yerine airscape mi önerirsiniz? Burada öncelik para değil. İyi ürün almak.

AirScape den çok memnunum, 500 gr versiyonunu kullanıyorum, keşke 250 gr versiyonunu da buna ek olarak alsay mışım, maalaef artık Amazon da satılmıyor.
Fellow Atmos u bilmiyorum ama AirScape hem çok pratik, renk seçenekleri çok fazla, dayanıklı, bozulacak bir elektrik donaımı yok vb... bence her açıdan 4/4 lük.

Selamlar, halihazırda fellow atmos kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama siyah renginde biraz sıkıntı yaşıyorum. Eylül başı Amerika’dan gelecek biri vasıtasıyla elektrikli versiyonunu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya sa onun yerine airscape mi önerirsiniz? Burada öncelik para değil. İyi ürün almak.
Atmos beyaz var memnunum. Airscape ve minidiva da var elimde.
Minidiva da yeni atmos gibi. Şarjı çok uzun süre gidiyor, sizin müdahalenize gerek kalmadan gerektiğinde otomatik olarak vakumlama yapıyor. Muhtemelen fellow da aynıdır ama minidiva kullanan biri olarak rahatlıkla tavsiye edebilirim. Elimdekileri sıralarsam
1. Minidiva
2. Atmos
3. Airscape

ben bunu kullanıyorum çok memnunum hem ucuz hem de etkili, evdeki her türlü kavanoza uyum sağlıyor
Hocam ben de kullanmaya başladım yalnız merak ettiğim kavanozdaki havayı tahliye ederken ne kadar yapmak gerekiyor? Ben parmaklarım artık yetmemeye başlayana kadar vakumluyorum çünkü. Kavanozun kırılma çatlama riski olur mu bu şekilde?

Hocam ben de kullanmaya başladım yalnız merak ettiğim kavanozdaki havayı tahliye ederken ne kadar yapmak gerekiyor? Ben parmaklarım artık yetmemeye başlayana kadar vakumluyorum çünkü. Kavanozun kırılma çatlama riski olur mu bu şekilde?
Ben de dediğiniz gibi yapıyorum, çatlaması bence imkansız o kadar da güçlü bir çekim gücü yok sonuçta, bende hiç çatlayan vs. olmadı

Merhabalar, kahve çekirdeklerini vakumladıktan sonra, oda ısısında karanlık ortamda saklamak ile buzlukta saklamak arasında fark olur mu? Tecrübe eden, deneyimleyen var mı? Yani en uzun süre aromasını koruyup bayatlamaması için vakum sonrası buzluk şart mıdır?

Merhabalar, kahve çekirdeklerini vakumladıktan sonra, oda ısısında karanlık ortamda saklamak ile buzlukta saklamak arasında fark olur mu? Tecrübe eden, deneyimleyen var mı? Yani en uzun süre aromasını koruyup bayatlamaması için vakum sonrası buzluk şart mıdır?
Olur. Kimyasal süreçleri etkileyen ana faktör genelde sıcaklıktır. Herhangi bir gıdayı buzluğa attığınızda nasıl ömrü uzarsa kahvede de aynısı olur. çok daha uzun süre lezzeti korur👍

Geri