Valla açmıştım hocam öylece bekliyordu. Deneme amacıyla demledim kötü değil. Tadı gayet güzel.Eğerki ağzı hiç açılmamışsa ve güneş görmediyse bir şey olacağını sanmam. Fakat kabını açıp içine baktığınızda hafif nemli ve topak topak kahveler varsa kesinlikle kullanmadan çöpe atmalısınız. Nemlenmiş ve bozulmuştur.
Hiçbir şey olmaz, bayatladığını hissederseniz soğuk demlemede kurtarabilirsinizÇekmecede açıp daha sonra kullanmayı unuttuğum filtre kahve buldum. Üç aydan fazla süre geçti. Sağlığa zararı olur mu?
Hocam bende normal filtre kahve makinesi var. Demledikten sonra karaf soğuyunca dolaba atarsam soğuk demleme yapmış olur muyum?Hiçbir şey olmaz, bayatladığını hissederseniz soğuk demlemede kurtarabilirsiniz
Olmaz vallaHocam bende normal filtre kahve makinesi var. Demledikten sonra karaf soğuyunca dolaba atarsam soğuk demleme yapmış olur muyum?
Makinenin karafına buz koyup, su haznesinede demlenenize göre daha az su eklerseniz anam babam usülü japon soğuk demleme yapabilirsiniz.Hocam bende normal filtre kahve makinesi var. Demledikten sonra karaf soğuyunca dolaba atarsam soğuk demleme yapmış olur muyum?
Makinenin karafına buz koyup, su haznesinede demlenenize göre daha az su eklerseniz anam babam usülü japon soğuk demleme yapabilirsiniz.
Hocam soğuk demleme için sanırım metal karaflı ürün seçmek gerekiyor. Cam karafta alttan ısıtma oluyor haliyle.Makine karafı alttan ısıtıyorsa yemiyor bu. Denendi![]()