nuclearmoonrise
Barista
Cafec filtreler çıktığından beri onları kullanıyorum. Genelde TH-3, nadiren TH-2 ve TH-1. Hario kullanacak olsam 40'lıdan başkasını kullanmazdım ama.Siz bu 40lı olanı mı tercih ediyorsunuz?
Cafec filtreler çıktığından beri onları kullanıyorum. Genelde TH-3, nadiren TH-2 ve TH-1. Hario kullanacak olsam 40'lıdan başkasını kullanmazdım ama.Siz bu 40lı olanı mı tercih ediyorsunuz?
Krepe nedir ve kulakçık ne işe yarıyor? 1 yıldır Hario bol poşet kullanıyorum, ben de gayet memnunum ama kulakçığın faydası varsa da bilmiyorum.Eskiden çift taraf krepe ve kulakçık yoktu. Şimdi kulakçık var ve tek taraf krepeli.
Burdan krepe hakkında bilgi edinebilirsinizKrepe nedir ve kulakçık ne işe yarıyor? 1 yıldır Hario bol poşet kullanıyorum, ben de gayet memnunum ama kulakçığın faydası varsa da bilmiyorum.
Ben ısıtma+ıslatma yapmadan önce V60 ın içine bir tane tatlı kaşığı koyuyorum ve ıslatmaya tam ortadan başlayıp demleme yapar gibi dairesel hareketlerle yukarı doğru çıkıyorum eskiden ben de sizin gibi bombelenme sorunu yaşardım bu şekilde heryer tam yapışıyorHocam 01 filtre olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Bu konuya yazdığınız için Hario 40'lı kutu olduğunu tahmin ediyorum ama başka tavsiyeniz olursa da duymak isterim. Geçen hafta Timemore crystal eye 01 plastik aldım, elimde Hario 02 100lü poşet var, filtreyi kessem de kesmesem de tam oturmuyor. Sıcak suyun ilk değdiği kısım güzelce yapışırken son değdiği kısım yapışmıyor ve bombe oluşuyor. Bu bahsettiğim sıkıntıyı Güral porselen V60 02'de de yaşıyordum, filtreler orijinal değil mi şüphe etmeye başladım![]()
Cafec th-1 ile hario 40 lı kutu kullandım hario, cafec th-1 den 10-15 saniye daha hızlı akıyor. Bence hızlı akış isterseniz hario 40’lı kutu alın derim.v 60 filtre kağıdında hario nun 4o lısını denemedım, 100 lüyü denedim cafec 04 le çok büyük bir uçurum yok gibi geldi hario 40 lıyı önerir misiniz,filtrelerim azaldı da![]()
tincoffee.net
Suat hocam Hızır gibi yetiştiniz yine.Bu akşam Hario 40 lı filtre kağıtları ile ilgili bir kampanya başlayacak arkadaşlar. Duyuruyu hem forum hemde whatsapp üzerinden gerçekleştireceğiz.
Kampanya bilgileri:
Toplam stok adedi: 400 adet
İndirim 5 paket VCF-02-40W sepete eklendiğinde geçerli.
Kargo ücreti Hario Türkiye'ye ait
Kampanya bu akşam 22:00 da aktif olacak
Kampanya 13 Mart Pazar Akşamı 23:59 a kadar geçerli.
Satın alınan ürünler 15 Mart Salı günü kargoya verilecek. Hava muafiyeti, afet, olağanüstü ve beklenmedik koşullar nedeni ile kargolar gecikebilir.
![]()
Hario V60 02 Dripper Filtresi (40 Adet)
Hario V60 02 ebat drip demleyiciler için 40 adet beyaz kağıt filtresi. Japonya'da üretilmiştir.harioturkiye.com
Kampanya kodu ve indirim oranı Whatsapp gruplarından ve forumun duyuru sistemi üzerinden gönderilecektir.