• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'ne özel tıkanmayan 5 kutu 40'lı Hario filtre kağıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende konuya güncelleme yazıcaktım sizin görsel eğlenceli olmuş :). Önümüzde ki hafta 40'lı kağıt filtreler stoğa girecekmiş 500 kutu kahve kulübü üyelerine özel olarak ayrılacak.

Ben sipariş vermiştim. Yarın gelir 40lı kutu kullanmıştım az çok hatırlıyorum yapısını. Yarın yorumlayabilirim aynı olup olmadığını.

40lı olanla aynı mı içerik emin miyiz fiyatı çok iyi çünkü
Eğer değişmediyse en son 40'lı kutu orijinal fabrikada, 100'lü bol poşet/kutu (kutu olanı kullandım, pek memnun kalmadım) Japonyadaki ikinci fabrikalarında (J. Hoffmann'ın testinde 40'lı ile aralarında 10-15 saniye var, ikisi de iş görür diyordu), bir de 100'lü vakumlu paket var filtrelerin üstünde V60 damgası olan, onlar Hollanda üretimi, kesinlikle uzak durun deniliyor.

Eğer değişmediyse en son 40'lı kutu orijinal fabrikada, 100'lü bol poşet/kutu (kutu olanı kullandım, pek memnun kalmadım) Japonyadaki ikinci fabrikalarında (J. Hoffmann'ın testinde 40'lı ile aralarında 10-15 saniye var, ikisi de iş görür diyordu), bir de 100'lü vakumlu paket var filtrelerin üstünde V60 damgası olan, onlar Hollanda üretimi, kesinlikle uzak durun deniliyor.
Bahsettiğiniz ürünlerin görsellerini eklerseniz alırken dikkate alabiliriz, bilgi için çok teşekkürler :)

Bahsettiğiniz ürünlerin görsellerini eklerseniz alırken dikkate alabiliriz, bilgi için çok teşekkürler :)
Tabi ki, görsel kısıtlamasından ötürü link olarak ekleyeyim:
40'lı (Orijinal fabrika üretimi)
100'lü (Bol poşet, ikinci fabrika üretimi)
100'lü (Kutulu, ikinci fabrika üretimi)
100'lü (Vakumlu paket, Hollanda üretimi, tavsiye edilmeyen)

Bahsettiğim dört ürün de bu sitede olduğu için buradan linkleri ekledim, fakat fikir vereceğini düşünüyorum.

Filtre geldi iç yüzeyindeki kılcallık 40’lı paket kadar değil ancak 100’lü bol olandan daha iyi diyebilirim.

Ekli dosyalar

• 9D439ACA-3325-4898-813C-D67318AA291A.jpeg
    9D439ACA-3325-4898-813C-D67318AA291A.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 60
2 100'lü kutu aldım bilgilendirme için teşekkürler.

cafec traditional eski seri yaklaşık 40'lı hario'ya denk geliyorsa (benim deneyimlerime göre 40'lıdan da iyiydi hatta) acaba nispeten inferior olan yeni seriler bu dört hario formundan yaklaşık hangisine denk geliyor acaba? Tahmini olan var mı? :)

Hangisini almıştınız siz?
Linkini attığım filtreden aldım.

cafec traditional eski seri yaklaşık 40'lı hario'ya denk geliyorsa (benim deneyimlerime göre 40'lıdan da iyiydi hatta) acaba nispeten inferior olan yeni seriler bu dört hario formundan yaklaşık hangisine denk geliyor acaba? Tahmini olan var mı? :)
Ben 3 paket traditional bitirdim. Yeni seri eski seri hiç fark olmadı, (0.1 gram fark var sadece) bir kere bile tıkanmadı. Size katılıyorum bence de en iyisi. Yine traditional alacaktım bir farklılık yapayım dedim sadece ve kullanmadığım için merak ettim. Sabah linkini attığım filtreyle demleme yaptım aşağı yukarı aynı sürede sonlandı demlemem.

Cafec tartışmasının zirve olduğu zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam birisi yeni serinin 40lıdan yavaş 100lü japon (bol poşet ve kutu) dan biraz daha hızlı olduğunu söylemişti. Ben de tuhaf başka bir sonuca varmıştım, evet 100lüden hızlıydı fakat aynı parametrelerle demlediğimde cafec ile demlediğim fincanın tadı ve dengesi daha hoştu, 100'lü kutu ile demlediğim biraz cansız hissettirmişti. Süreyle ilgili olabilir tabi ki, cafec 2.50 hario 3.30 gibi bitmişti ve hario daha erken tıkanmıştı. Yine de bir kere yaptığım bir deney olduğu için kesin ve belirleyici bir faktör olarak görülmemesini rica ederim.

40'lı için ben de Hario Türkiye'yi beklemedeyim.

Hario 40 lı için yarın firma ile iletişim kuracağım.

Daha önce konuştuğumuz üzere firma kahve kulübüne özel belirli sayıda stok ayırmış. Bir kaç güne detaylar belli olacak. Kampanya duyurusunu gerçekleştireceğim.

Geri