• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
Pazar günü aldım hala beklemedeyim

Ben Ctesi akşamüstü aldım ve hala beklemedeyim... Eğer dün kargoya verildiyse en kötü ihtimalle yarın ulaşması gerekir ancak bir takip numaramız olsaydı fena olmazdı...

Ben bugün kendilerini aradım, saat 16.00'da kargo elemanına teslim edildiği bilgisini aldım. Muhtemelen yarın ya da en geç Perşembe ulaşır diye düşünüyorum. Takip kodu istediğimde ise kargo yola çıkmadan sistemde göremiyorum ama yarın iletebilirim dedi konuştuğum hanımefendi. Bilginize.

Ben ancak pazar akşamı sipariş verebildim kargom haliyle yetişmedi muhtemelen bugün kargoya verilenler arasındadır yarın ya da perşembe elimde olacağını düşünüyorum.

Herkesin kahvesine bir an önce kavuşmak istediğinin farkındayım ama çok yüksek miktarlarda sipariş verilmiş birde özenli bir kargo hazırlama süreci var herkese kutu etiket vs koymaya çalışmışlar haliyle biraz gecikmeler olmuş oldu. Bu yüzden sizlerden biraz anlayış bekliyoruz :)

benim paketimde geldi fakat içerisinde Kahvekulübü stickerının çıkmaması beni çok ama çok üzdü :(

ilk sayfadaki linkte bir sıkıntı olabilir mi? hata veriyor sipariş linkleri.

Arkadaşlar 100grlık valfsiz paketlerde kahvenin şişmiş halde durması olumsuz bir durum oluşturur mu yoksa açıp havasını almalı mıyım sizce?

Paket sorunsuz geldi.İçinde kahve kulübü sticker ve kart,coffeemama kartpostalı çıktı.4x100 paketin yanında Newyork blend de sipariş ettim.Gerçekten çok hoş bir harman.

Arkadaşlar 100grlık valfsiz paketlerde kahvenin şişmiş halde durması olumsuz bir durum oluşturur mu yoksa açıp havasını almalı mıyım sizce?
Paketi germeye başladıysa, içerideki basıncı düşürüp kahvelere daha rahat salınım yapacak ortam sağlamak adına 4.-5. gün paketi anlık olarak açıp içini rahatlatıyorum. Gün geçtikçe gaz salınımı daha düşük miktarlarda olduğu için bu işlemi ikinci sefer yapmama gerek kalmıyor.

benim paketimde geldi fakat içerisinde Kahvekulübü stickerının çıkmaması beni çok ama çok üzdü :(

Şubat ayı alımında 103 paket satışı olmuştu. Mart ayında beklentim 130 paket civarıydı. Ama 200 e yakın bir satış oldu o yüzden bastırdığım 140 sticker maalesef yetmedi. Ama bundan sonraki tüm siparişlerde maddi imkan yetttikçe ekletmeyi düşünüyorum.

Paketi germeye başladıysa, içerideki basıncı düşürüp kahvelere daha rahat salınım yapacak ortam sağlamak adına 4.-5. gün paketi anlık olarak açıp içini rahatlatıyorum. Gün geçtikçe gaz salınımı daha düşük miktarlarda olduğu için bu işlemi ikinci sefer yapmama gerek kalmıyor.
Direk kavanoza alsak nasıl olur ? bana gelen 11 mart kavrumu

Kargodan bana gelen kutunun içinde bonus olarak;
kartpostal, kahvekulubu kartı ve resim baskılı torba vardı ancak sticker yoktu. Sonradan sticker'ın kutunun dışına yapıştırıldığını farkettim. Elimle yavaşça, formunu bozmadan çıkarttım ve comandantenin kapağına yapıştırdım. Sticker kullanılmış olduğu için yüzeyinde bir miktar iz kaldı ancak hiç olmamasından iyidir.

Geri