M
mimds
Guest
Ben de yazayım da 5 dk sonra gelsinyazdıktan 5 dk sonra kargo gelmesi))
Ben de yazayım da 5 dk sonra gelsinyazdıktan 5 dk sonra kargo gelmesi))
Yine iyi, benimki hala gelmedibenim paketimde geldi fakat içerisinde Kahvekulübü stickerının çıkmaması beni çok ama çok üzdü![]()
ilk sayfadaki linkte bir sıkıntı olabilir mi? hata veriyor sipariş linkleri.
Alım linki kapalı olması gerek. Pazartesi 13:00’da kapanması planlanıyordu.
Bende aynı ikilemde kaldımArkadaşlar 100grlık valfsiz paketlerde kahvenin şişmiş halde durması olumsuz bir durum oluşturur mu yoksa açıp havasını almalı mıyım sizce?
Paketi germeye başladıysa, içerideki basıncı düşürüp kahvelere daha rahat salınım yapacak ortam sağlamak adına 4.-5. gün paketi anlık olarak açıp içini rahatlatıyorum. Gün geçtikçe gaz salınımı daha düşük miktarlarda olduğu için bu işlemi ikinci sefer yapmama gerek kalmıyor.Arkadaşlar 100grlık valfsiz paketlerde kahvenin şişmiş halde durması olumsuz bir durum oluşturur mu yoksa açıp havasını almalı mıyım sizce?
benim paketimde geldi fakat içerisinde Kahvekulübü stickerının çıkmaması beni çok ama çok üzdü![]()
Direk kavanoza alsak nasıl olur ? bana gelen 11 mart kavrumuPaketi germeye başladıysa, içerideki basıncı düşürüp kahvelere daha rahat salınım yapacak ortam sağlamak adına 4.-5. gün paketi anlık olarak açıp içini rahatlatıyorum. Gün geçtikçe gaz salınımı daha düşük miktarlarda olduğu için bu işlemi ikinci sefer yapmama gerek kalmıyor.