• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
Merhaba,
Bende aldım. tesekkurler
Alışverişiniz tamamlanmıştır!
Sipariş No: 2fd2a0ad

1 kilo da ben aldım da bunları nasıl kör tadım yapacağız ya. O kadar kahveyi açtın mı bir de bunları vakumlaması, saklaması var :(

Siparişin Veridiği Tarih : 11 March 2020 16:37
Sipariş Tutarı : 150,00 TL
Katıldım bende.

Selamlar, siparişler yağıyor resmen. Çekirdekleri yetiştirebilmek için kavurmalar başladı. 100 gramlıkta valf yokmuş, 250 gramlıklarda mevcut. Bazı eksikliklerimiz olabilir arkadaşlar bana özelden yazarlar ise elimden geldiğince firma ile konusup yardımcı olmaya çalışacağım. Whatsapp üzerinden özelden de yazabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: can
Selamlar, siparişler yağıyor resmen. Çekirdekleri yetiştirebilmek için kavurmalar başladı. 100 gramlıkta valf yokmuş, 250 gramlıklarda mevcut. Bazı eksikliklerimiz olabilir arkadaşlar bana özelden yazarlar ise elimden geldiğince firma ile konusup yardımcı olmaya çalışacağım. Whatsapp üzerinden özelden de yazabilirsiniz.
2x (4x100) alan arkadaşlara bi güzellik yapıp valfli poşetlere koysalar, 4x200 şeklinde, ne güzel olur :)

bende 4x100 aldım valfsiz nasıl olucak iptal mi edelim siparişimizi ?

• Like
Tepkiler: can
Yani valfsiz olması kahve dinlendirildiği için her hangi bir sorun çıkarmayacaktır. Ben daha önce aldığımda valfsiz bir şişme ya da farklı bir sıkıntı olmamıştı.
elimde stok olmasa 1 kg sipariş ederim düşünmeden ama hem kulüple ortak paylaşımlarda bulunalım hemde güzel kahve içelim diye tadımlık paket almak istemiştim.Teşekkür ederim cevabınız için.

Tadımlık alsam yetmicek 250li paketi alsam fazla gelecek korkusu 2x4x100 aldırdı bana.
Ben mail atarım ama ısrarcı olmak da istemem, zaten bi güzellik yapılmış 👌

4×250gr ve 4×100 gr aldım. Eger forumda istatistik için bir şey yapıyorsanız sadece tek seçime izin veriyor.

4x250 gr. çekirdek de ben satın aldım. Emeği geçen , bizler için koşturup didinen herkese sonsuz teşekkürler. :coffee: (y)

Sipariş No: 4b97d6eb Cihan Aksoy

Geri