• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
Kulübümüz aracılığıyla ilk alımı yapacağım.
2 kişi ve günde birer bardak tüketimimiz olduğundan 100 gr lık seçenek bizim için makul.
Emek harcayan arkadaşlara teşekkürler.

Etiyopya Chelelektu Natural içiyorum bugünlerde tatlı ve ipeksi yumuşaklıkta bir kahve fiyatına göre çok iyi, kulüp alımını dört gözle bekliyorum.
Anaerobik fermentasyon nasıl bir şey bilen var mı acaba?

Etiyopya Chelelektu Natural içiyorum bugünlerde tatlı ve ipeksi yumuşaklıkta bir kahve fiyatına göre çok iyi, kulüp alımını dört gözle bekliyorum.
Anaerobik fermentasyon nasıl bir şey bilen var mı acaba?
anaerobik, en temel itibarıyla oksijensiz solunum demek.
kahve meyvesi fermantasyon tanklarına konur ve tamamen hava ile teması kesilir. kahvenin aroması çekirdekten değil aslında meyvenin kendisindedir. oksijensiz ortamda ve tamamen kapalı halde tutulur. Fermantasyon işlemi başladığında hızla oksijen seviyesi azalırken karbondioksit seviyesi artar ve bu da içten dışa doğru tanklarda basınç oluşturur. basınç artışı yaklaşık 23 saat boyunca takip edilir. karbondioksidin artışı ile kahve meyvesinde ki aromalar çekirdeğe nüfus eder. fermantasyonda sona yaklaşırken tankların kapakları açılır ve güneşte kurutulmaya başlanır.
genelde pahalı ve zor bir işlem olduğundan özel çekirdekler için kullanılır.

kahve meyvesi fermantasyon tanklarına konur ve tamamen hava ile teması kesilir. kahvenin aroması çekirdekten değil aslında meyvenin kendisindedir. oksijensiz ortamda ve tamamen kapalı halde tutulur. Fermantasyon işlemi başladığında hızla oksijen seviyesi azalırken karbondioksit seviyesi artar ve bu da içten dışa doğru tanklarda basınç oluşturur. basınç artışı yaklaşık 23 saat boyunca takip edilir. karbondioksidin artışı ile kahve meyvesinde ki aromalar çekirdeğe nüfus eder. fermantasyonda sona yaklaşırken tankların kapakları açılır ve güneşte kurutulmaya başlanır.
Çok teşekkürler ayrıntılı cevabınız için :)

kahve meyvesi fermantasyon tanklarına konur ve tamamen hava ile teması kesilir. kahvenin aroması çekirdekten değil aslında meyvenin kendisindedir. oksijensiz ortamda ve tamamen kapalı halde tutulur. Fermantasyon işlemi başladığında hızla oksijen seviyesi azalırken karbondioksit seviyesi artar ve bu da içten dışa doğru tanklarda basınç oluşturur. basınç artışı yaklaşık 23 saat boyunca takip edilir. karbondioksidin artışı ile kahve meyvesinde ki aromalar çekirdeğe nüfus eder. fermantasyonda sona yaklaşırken tankların kapakları açılır ve güneşte kurutulmaya başlanır. buna anaerobik metotla kahve işleme denir.

@cemix Ayrıca bu metot, deneysel olarak çıkmış ve gün geçtikçe popüler hale geliyor. Arz talep doğrultusunda bu metot ile işlenen kahveler ticari bir fayda sağlayacağından, daha çok göreceğiz gibi duruyor.

Kompleks, tahmin edilemeyen ve kendine özgü aromalar elde edildiği söyleniyor.

Aerobik fermentasyona göre asıl farkı oksijensiz, karbondioksit zengin ortamda daha uzun sürede fermente edilmesi. Normalde gece boyunca fermente olan bir çekirdek, bu metot ile 1.5 güne kadar fermente oluyor.

hadi hayırlı olsun. gelsin 1KG çekirdeğim :)

1583908435721.png

benden de sipariş tamamdır :).

Şu anda sepete bir ürün ekleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı?

Teknik detay olarak: [InvalidOperationException: Sequence contains no elements]

Şu anda sepete bir ürün ekleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı?

Teknik detay olarak: [InvalidOperationException: Sequence contains no elements]
Ben sorunsuz aldım 1kg.

2x4x100 gr paket aldım. Özellikle aneyrobik Hondurası merak ediyordum.

4x100 paketten aldım kahve severler ile aynı kahveden tadım yapmak güzel bir deneyim olacak.

Ekli dosyalar

• KAHVE SİPARİŞ.jpg
    KAHVE SİPARİŞ.jpg
    54.2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Geri