anaerobik, en temel itibarıyla oksijensiz solunum demek.Etiyopya Chelelektu Natural içiyorum bugünlerde tatlı ve ipeksi yumuşaklıkta bir kahve fiyatına göre çok iyi, kulüp alımını dört gözle bekliyorum.
Anaerobik fermentasyon nasıl bir şey bilen var mı acaba?
Çok teşekkürler ayrıntılı cevabınız içinanaerobik, en temel itibarıyla oksijensiz solunum demek.
kahve meyvesi fermantasyon tanklarına konur ve tamamen hava ile teması kesilir. kahvenin aroması çekirdekten değil aslında meyvenin kendisindedir. oksijensiz ortamda ve tamamen kapalı halde tutulur. Fermantasyon işlemi başladığında hızla oksijen seviyesi azalırken karbondioksit seviyesi artar ve bu da içten dışa doğru tanklarda basınç oluşturur. basınç artışı yaklaşık 23 saat boyunca takip edilir. karbondioksidin artışı ile kahve meyvesinde ki aromalar çekirdeğe nüfus eder. fermantasyonda sona yaklaşırken tankların kapakları açılır ve güneşte kurutulmaya başlanır.
genelde pahalı ve zor bir işlem olduğundan özel çekirdekler için kullanılır.
anaerobik, en temel itibarıyla oksijensiz solunum demek.
kahve meyvesi fermantasyon tanklarına konur ve tamamen hava ile teması kesilir. kahvenin aroması çekirdekten değil aslında meyvenin kendisindedir. oksijensiz ortamda ve tamamen kapalı halde tutulur. Fermantasyon işlemi başladığında hızla oksijen seviyesi azalırken karbondioksit seviyesi artar ve bu da içten dışa doğru tanklarda basınç oluşturur. basınç artışı yaklaşık 23 saat boyunca takip edilir. karbondioksidin artışı ile kahve meyvesinde ki aromalar çekirdeğe nüfus eder. fermantasyonda sona yaklaşırken tankların kapakları açılır ve güneşte kurutulmaya başlanır. buna anaerobik metotla kahve işleme denir.
genelde pahalı ve zor bir işlem olduğundan özel çekirdekler için kullanılır.
Tabii kiWhatsapp grubuna üye olmadan bu bağlantıdan alabiliyor muyuz?
![]()
Kahve kulübü özel 100
www.coffeemamma.com.tr
Tabii ki
link çalışmıyor mu? bende mi sorun var.
Ben sorunsuz aldım 1kg.Şu anda sepete bir ürün ekleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı?
Teknik detay olarak: [InvalidOperationException: Sequence contains no elements]