• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kendi Yeşil Çekirdeğini Seçiyor! (SONUÇ)

Ayrıca dayanamayıp El Salvador - Finca La Montanita çekirdeğinide sizin için tedarik ettik. Bu da diğer sürprizimiz :)
Uzun süre oldu hoş aromalara sahip El Salvador içmedim.Yaklaşık 1 yıl önce Coffenutz da muhteşem bir El Salvador - Cumbre (honey) 2 paket tüketmiştim bayıla bayıla.Umarım uzun süredir aradığım El Salvador budur! Bu arada tabii ki ilginize (kendi adıma) teşekkür ederim Anıl bey.

Son düzenleme:
Kahvesever bizleri yeni girişimleriyle heyecanlandıran ve memnun eden Anıl beye ve ekibine teşekkür ediyorum. Eminim yeni çekirdekler de bu heyecana değecektir. Keyfimiz bol olsun.

Siparişi geçtim. Guzel kampanya olmuş. Heyecanlı ve eglenceli kampanya icin teşekkür ederiz.

Rica değil sadece küçük bir şakaydı şansımı deneyeyim dedim :D
Yok artik alalim bir kürek vuralim belinede herkes rahatlasin 😃

Bence tesekkur edip herkesden boyle seyler beklesek daha gercekci olur. İyi niyeti suistimal etmemis oluruz.

Yok artik alalim bir kürek vuralim belinede herkes rahatlasin 😃

Bence tesekkur edip herkesden boyle seyler beklesek daha gercekci olur. İyi niyeti suistimal etmemis oluruz.
Bence böyle yüklenmemek lazım buradaki emeği gördükten sonra kimsenin suistimal etmeye kalkacağını zannetmiyorum. Gayet tabi bir emoji ne kadar ciddi yapar bir yazıyı tartışmalı. Bence de arkadaş şaka yaptı zaten sondaki emojiden belli :)

arkadaşlar ben alım rüzgarına kaptırmadım henüz kendimi.

300 Gr kahveyi kargo dahil 88 TL'ye alıyoruz..

Kahveler mi çok iyi de coşuyoruz? Zira bu gramajda 10-15 TL fazlasına her tarafta kahve var...
Siteyi incelerseniz ortalama bir kahvenin 150 gramının 50 tl ye denk geldigini gorursunuz.50/3= 16.6666 çarpı 2 = 33
Yani 100 gram kahve sitenin ortalamasina göre 33 tl. 3 kahveden eder sana 100 tl.
Bu üç kahvede sitedeki ortalamaya göre ufak parçalar halinde birleştirilmiş ve 25 tl indirim sunulmuş ekstradan.
Kahveler cok mu güzel?? Bilmiyorum denemek icin alıyoruz.
Avantaji ne? Kendimiz seçtik kendimiz içtik.Bir miktar da indirim oldu.
Sitedeki kahvelerin fiyatı bana göre de bir tık fazla .Ama bu alım benim kafama yattı ve salado ekleyip verdim siparişi.

kargo ücretinden kurtulmak adına, söğütlüçeşme metrobüs- acıbadem - hasanpaşa - hilltown avm civarında teslim alabilecek olan varsa 2 paket söyleyelim. toplamda 26 lira ucuza almış oluruz :)

normalde kendim doldururdum ama haftaya shanga giriyor stoğa, colonna'dan siparişim var. aç gözlülük yapmak istemiyorum.

edit: kahve arkadaşım @canyucel ile aldım.

Son düzenleme:
Forumun hangi konusuna girersem gireyim büyük bir tüketim çılgınlığı görüyorum, acilen buraya donanımhaber ölücüler ruhunun aşılamalıyız, bu devran böyle gitmez.😀

Geri