• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kendi Yeşil Çekirdeğini Seçiyor! (SONUÇ)

Ne zaman satışa hazır olur peki? Çok erken olmasın lütfen, kahveleri koyacak yer bulamıyoruz şu ara 😄

Aylık alımlarda dile getirilen artık kavurucular bizi seçsin bu olsa gerek :D çok güzel bir fikir, ilk defa bir kavurucunun gerçekten kulüp üyelerini düşündüğünü hissettim.

Ben de Honduras dedim. Celcius'u daha önce deneme fırsatım olmadı ama Ankara'daki birçok arkadaşımı Celcius'a yönlendirdim. Honduras'la ilgili bir çıktı olursa, muhakkak ki alıp denemek isterim.

Ben de Honduras dedim. Celcius'u daha önce deneme fırsatım olmadı ama Ankara'daki birçok arkadaşımı Celcius'a yönlendirdim. Honduras'la ilgili bir çıktı olursa, muhakkak ki alıp denemek isterim.

hocam özür dileyerek bir şey rica etsem. şu kullanıcı resminizi değiştirebilmeniz mümkün müdür?

Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Acaba süreç ortalama ne kadar sürecek tahmininiz var mı? :)

Ne zaman satışa hazır olur peki? Çok erken olmasın lütfen, kahveleri koyacak yer bulamıyoruz şu ara 😄
Yarın akşam anket sonuçlanacak. İnanılmaz bir katılım var bize göre. Ardından ilk üç çekirdeğin satın almasını gerçekşetireceğiz. Profilleri çıkarım kavuraacağız. 18-21 Aralık arası satışa sunacağız gibi gözüküyor şuan ♥️

hocam özür dileyerek bir şey rica etsem. şu kullanıcı resminizi değiştirebilmeniz mümkün müdür?
:) Güney Kore, Kuzey Kore gibi olduk. Burdaki gelişmeleri kuzeydeki kardeşlerimiz biliyorlar mı? Orada korsan başlık açılamaz mı? Cy aylık alımlara giriyor mu? Cy şimdi nasıl hissediyor? Ah bu sorular... Burda kahve çekirdeğinin atomunu parçaliyoruz, orda hala taşla çekirdek dövüyorlar.

:) Güney Kore, Kuzey Kore gibi olduk. Burdaki gelişmeleri kuzeydeki kardeşlerimiz biliyorlar mı? Orada korsan başlık açılamaz mı? Cy aylık alımlara giriyor mu? Cy şimdi nasıl hissediyor? Ah bu sorular... Burda kahve çekirdeğinin atomunu parçaliyoruz, orda hala taşla çekirdek dövüyorlar.

ordakiler burdakiler diye bir şey yok hocam çoğu kullanıcı ortak. ortak olmasalar da onlar da kahvesever, onlar da arkadaşımız. 1 bünye hariç, o kendini biliyor :mad: :mad: :mad:

Geri