• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aykiri olmak istemem yanlis anlasilmakta istemem ama bence onemli. Bazi seyler tat ve deneyimden de onemli. Keşke su zor donemde TR de ki kavurmacılarınıza ve esnaflarimiza destek verseydik. Kasım ve Ocak ayı nakit büyüklüğümuz yurt disina gidiyor. Yurt disi bizim kavurmacilarimizi anlatmiyor. Biz bu ayda bu alima katilmayacagiz. TR deki kavurmacilarimizdan alacagiz.
biz 800 gram satın aldığımız için rahatsız olunacağını sanmıyorum, hem de halihazırda her ay yurtiçi toplu alım yapıyoruz, zaten günlük kahvelerini de herkesin trden satın aldığını düşünüyorum. Ne fark eder ha tr ha fransa derim de o ayrı konu fakat fark etse bile ortada fark yaratacak boyutta bir satın alım yok zaten, küçük bir forumda kişi başı 800 gram kahveden bahsediyoduz o kdar byütmeyin gözünüzde

ödeme ekranında
il faturalandırması gereklidir uyarısı veriyor ?
yardımcı olabilir misinz

Arkadaşlar lütfen gümrük ücretinin düşük yazılmasını firmadan talep etmeyin. DHL ile geliyor otomatik yazılıyor.

vergiyi hangi aşamada ödeyeceğiz.. kapıda mı teslimde mi ödeniyor acaba ?

Paket İstanbula geldiğinde DHL den size mesaj ve mail geliyor. Linke tıklayıp online ödeyebiliyorsunuz. Genelde aynı gün İstanbul içi teslim oluyor

Anladığım kadarıyla espresso ve filtre diye bir ayrım yok yanılmıyorum değil mi

Çok merak ettiğim kavurucu idi kawa. Benim için çok kötü zamanlama oldu. Fransa'da yaşayan kuzenimden duymuştum ilk olarak. Yıllardır ne Türkiye'ye gelir ne de birkaç paket alıp yollar. :D
Ne kadar sürecek acaba belki ben ve benimle aynı durumda olanlar var ise sonradan yetişiriz.

Anladığım kadarıyla espresso ve filtre diye bir ayrım yok yanılmıyorum değil mi
adamların yardım masası varmış kenarda çıkıyor, bundle 2'yi önerdi espresso için, kingha collective var espressoyla iyi gider dedi, paraya bakmayıp ucuzu tavsiye etti esnaf gibi esnaf

Arkadaşlar beni her türlü eleştirebilirsiniz ama yarım kilo kahveye 400-500 tl vermek istemiyorum. Kahve benim için hobi iken bu fiyatlarla dert gibi gözüküyor. Tabiki hersey yurtdışından ithal ama Fransa gibi sık sık rest çektiğimiz bir ülkeden de alışveriş yapmak istemiyorum.

Süre ya da stok sınırımız var mı @NoDRaC ?

Arkadaşlar beni her türlü eleştirebilirsiniz ama yarım kilo kahveye 400-500 tl vermek istemiyorum. Kahve benim için hobi iken bu fiyatlarla dert gibi gözüküyor. Tabiki hersey yurtdışından ithal ama Fransa gibi sık sık rest çektiğimiz bir ülkeden de alışveriş yapmak istemiyorum.
ilginctir ki fiyatlarin böyle olmasinin sebeplerinden biri de sik sik rest cekmemiz😂😂😂🤪

ref kod verebilecek var mı?

edit: ilginize teşekkürler, 3 kod çoktan atıldı bile :)

Son düzenleme:
Geri