• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Estetik kaygınız yoksa amber renk, etekli falkon tüp alın, ahşap bir stand falan da yaptırırsınız, üzerinde etiket yeri var asetatlı kalemle yazılıp alkolle silinebiliyor uzun süre farklı kullanımlarda gider, hem ucuz hem çok dayanıklı, 50 ml olan 20 gram rahat alıyor
Link verebilir misiniz?

Ben şundan aldım tek doz tüpler için. Yanarlı dönerli bir standı var :D 19 gr kahve koyunca yarısından bir tık fazlaya geliyor. Malzemesi kaliteli ve güzel. Ben 250'ye almıştım ama bizim buradaki züccaciyeden.

İçine de şundan atacağım gelince, yeni sipariş verdim.

Linke gidince aşağıda alternatifler de çıkıyor. Fazla yer kaplıyor mu bu ürün, biraz büyük görünüyor.

Ben şundan aldım tek doz tüpler için. Yanarlı dönerli bir standı var :D 19 gr kahve koyunca yarısından bir tık fazlaya geliyor. Malzemesi kaliteli ve güzel. Ben 250'ye almıştım ama bizim buradaki züccaciyeden.

İçine de şundan atacağım gelince, yeni sipariş verdim.

Çekirdeklerin gün ışığına maruz kalması sorun yaratır mı?

100 liralık raf ile kolaylıkla bir köşe işgal edebiliyorsunuz. Hafiften alt dolaba da ilişmeye başladım, birkaç malzeme ile başladım adım adım ilerliyorum. Birkaç aya kalmaz alt dolabın yarısı üzerinde hak iddia edebilirim. 20230503_230928.jpg

Bu başlığı açarken aklımda bir kahve köşesi yapmak vardı ve sizlerin oluşturduğu alanları da görmek istemiştim, birbirinden nefis ve donanımlı köşeleri görmüş olduk :) gerçekten imrenilecek birçok fotoğraf geldi. Ben de nihayet alanımı oluşturdum, üstüne koya koya ilerleyeceğim :coffee:
Ekli dosyayı görüntüle 2155
Ufak güncellemeler yaptım köşeme ☺️

Ekli dosyalar

• FullSizeRender.jpeg
    FullSizeRender.jpeg
    85.8 KB · Görüntüleme: 522
Selamlar herkese. Seneye evleneceğim evim için şimdiden bir kahve masası / dolabı yaptırmayı düşünüyorum özel olarak. Mutfağın resmi az çok belli oluyor. Daha önce forumdan gördüğüm bu örnekteki gibi bir şey yaptırmayı düşünüyorum. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı? Özellikle raf olsun ya da askı olsun gibi yönlendirebileceğiniz?
mutfak.jpg
örnek kahve.jpg

Selamlar herkese. Seneye evleneceğim evim için şimdiden bir kahve masası / dolabı yaptırmayı düşünüyorum özel olarak. Mutfağın resmi az çok belli oluyor. Daha önce forumdan gördüğüm bu örnekteki gibi bir şey yaptırmayı düşünüyorum. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı? Özellikle raf olsun ya da askı olsun gibi yönlendirebileceğiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 27277
Ekli dosyayı görüntüle 27276
Bence çoğu şeyi modüler yaptırın, şarap dolabı gibi dolaplar oluyor uzun ince orada bardaklar falan olabilir, her şey elinizin altında olsun ama karadüzen 10 cm alanda kahve demlemeyin, bana kalırsa demleme ve espresso ayrı köşelerde imkan verdiğince L şeklinde bir dolap ve tezgah olsun

Bence çoğu şeyi modüler yaptırın, şarap dolabı gibi dolaplar oluyor uzun ince orada bardaklar falan olabilir, her şey elinizin altında olsun ama karadüzen 10 cm alanda kahve demlemeyin, bana kalırsa demleme ve espresso ayrı köşelerde imkan verdiğince L şeklinde bir dolap ve tezgah olsun
Mutfağa L şeklinde bir tezgah ya da dolap uymuyor ne yazık ki. Şu an için espresso merakım yok fakat ileride olacağını düşünüyorum.

90’ların başı kahve çok güzel sütle.
Devamı french press ve Sözen’le.
Kütahyalı V60 eklendi özenle.
Tıkandı filtreler 100’lü poşetle.

Deva mı derde; Japon V60, 40’lı filtre?
Su kaz boyunda, C40 öğütümde.
Kalita, Cafec, Delter yeter bre!
1zpresso’yla geldi fincana denge.

Robot, Clever, Aero’yla bitse.
Oro’yu Tl/Avro açılmadan ekle
Ve şimdi cepte koca bi delikle,
Topladım hepsini bu köşede.

IMG_4186.jpeg
IMG_4183.jpeg

IMG_4181.jpeg
IMG_4187.jpeg

90’ların başı kahve çok güzel sütle.
....
Topladım hepsini bu köşede

@HaLiL 'in yeni demleme alanını yekünen gördüm. Çok şık ve güzel.
Pazar günü bütün oyuncakları kurculadık :rolleyes:. Overdose olmamak elde değil.

Ben de günü özetler bir şiir ile karşılık vermek isterim.
Pazar sabahı yol aldık bisikletle,
Rüzgarın sıcaklığı vurdu hızla yüzümüze.
Spor ile bedenimize can kattık,
Doğanın içinde neşeyle adımlar attık.

Kahvaltı sofrasında Antep böreğiyle,
Lezzetin zirvesini tattık birlikte.
V60'la filtre kahve demledi özenle,
Kokusuyla doldu ev, huzur serpildi içimize.

Espresso'lar ardı ardına geldi sıra,
Damağımızda dans etti lezzeti doyasıya.
Eureka Mignon öğüttü kahve tanelerini,
Bir ezgiye dönüştü, kahve-lezzet serüveni.

Kahve ile müzik ruhu besler derinden,
Bir tutam keyif, hayata anlam katar güzelden.
Kahveyle örülü bu şiir sona ererken,
Bir fincan daha alalım, dünyaya gülümserken.

@HaLiL 'in yeni demleme alanını yekünen gördüm. Çok şık ve güzel.
Pazar günü bütün oyuncakları kurculadık :rolleyes:. Overdose olmamak elde değil.

Ben de günü özetler bir şiir ile karşılık vermek isterim.
@HaLiL abi bekar galiba, evlileri görüyom yazık ya baska dolap tezgah yapıyorlar ya da mutfakta köşeye sıkıştırılıyorlar, gerçi bu tezgahin 4 de 1i olsa geri kalanı yetiyordur belki eşine, ben tezgah degil direk oda yapasım var, su hattı arıtma sistemi o bu şu hepsi ayrı 😂 mesela yani

@HaLiL abi bekar galiba, evlileri görüyom yazık ya baska dolap tezgah yapıyorlar ya da mutfakta köşeye sıkıştırılıyorlar, gerçi bu tezgahin 4 de 1i olsa geri kalanı yetiyordur belki eşine, ben tezgah degil direk oda yapasım var, su hattı arıtma sistemi o bu şu hepsi ayrı 😂 mesela yani
😂 Evde tadilata girişince özellikle de mutfakta ilk ayaraladığım şey benim köşe oldu. Eski mutfakta da bir dolabım vardı; fakat tezgah küçük olunca bu kadar yayılamıyordum. Karıcığım sağolsun❤️ çok anlayışlıdır. Yalnız bu sene ikinci bisikleti alınca evde olmaz dedi haklı olarak. Alıştırmaya çalışıyorum: Eve renk kattı, dekoratif duruyor… 😃

😂 Evde tadilata girişince özellikle de mutfakta ilk ayaraladığım şey benim köşe oldu. Eski mutfakta da bir dolabım vardı; fakat tezgah küçük olunca bu kadar yayılamıyordum. Karıcığım sağolsun❤️ çok anlayışlıdır. Yalnız bu sene ikinci bisikleti alınca evde olmaz dedi haklı olarak. Alıştırmaya çalışıyorum: Eve renk kattı, dekoratif duruyor… 😃
Altından değerli yatırım aracını kapının önüne koyup hırsızları teşvik mi edelim yahuu

Buda benim dolap, tekerlekli her an her yerde 🤣, mutfağa gitmeye üşendiğimden (küçük aslında yer yok) odama kurdum, bazen çekiyorum kenara ETS uzun yol yapıyorum 😁

Ekli dosyalar

• IMG_20230730_000159.jpg
    IMG_20230730_000159.jpg
    86.6 KB · Görüntüleme: 255
  • IMG_20230730_000147.jpg
    IMG_20230730_000147.jpg
    74.3 KB · Görüntüleme: 228
Geri