• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

IMG_20200517_143528.jpg

Burası da benim mutfaktaki özgürlüğümü ilan ettiğim alan :) masa ikeadan Bror isimli çalışma tezgahı, iki raflı gövde komple demir üstü ahşap bir tezgah, üst raf da ikea, bir kaç tane de sepet yaptım arada gözüküyor biri tüm ıvır zıvır malzemeleri, filtreleri vs. doldurdum oldukça kullanışlı bir alan oldu :)

Ekli dosyayı görüntüle 2201

Burası da benim mutfaktaki özgürlüğümü ilan ettiğim alan :) masa ikeadan Bror isimli çalışma tezgahı, iki raflı gövde komple demir üstü ahşap bir tezgah, üst raf da ikea, bir kaç tane de sepet yaptım arada gözüküyor biri tüm ıvır zıvır malzemeleri, filtreleri vs. doldurdum oldukça kullanışlı bir alan oldu :)
Bu fotoğrafı görünce sormadan edemedim. Beem pour over mi? V60 mi?

Yani manuel olarak V60 diyebilirim çünkü tüm kontrol bizde tüm parametrelerle oynama imkanımız var

Beem pour overa gelirsek aslında sadece V60 gibi değerlendirmek de çok doğru değil hocam şöyle Beem elektrikli bir demleyici size farklı kombinasyonlar sunabiliyor mesela orjinalinde gelen dripper chemex, bunun altına V60'da koyabiliyorsunuz Kalita'da, Beem'de tek müdahale edilemeyen nokta suyu döküşü manuel modda da otomatik modda da 30 sn blooming ve kalan suyu aynı oradan kesintisiz olarak dairesel bir şekilde döküyor onun haricinde tüm parametleri (kahve/su oranı, sıcaklık vs.) istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz yine o yüzden size ne içmek istiyorsanız onu verebiliyor

Benim gibi sabahları zor kalkıp hızlı bir şekilde işe gitme mücadelesi veriyorsanız Beem çok faydalı bir ekipman, sabah uyanıp sadece kahveyi öğütüp cihaza koyuyorum hazırlanırken kahvem de hazır olmuş oluyor ve dediğim gibi bazen kalita koyuyorum bazen V60 hatta orgami :)

Yani manuel olarak V60 diyebilirim çünkü tüm kontrol bizde tüm parametrelerle oynama imkanımız var

Beem pour overa gelirsek aslında sadece V60 gibi değerlendirmek de çok doğru değil hocam şöyle Beem elektrikli bir demleyici size farklı kombinasyonlar sunabiliyor mesela orjinalinde gelen dripper chemex, bunun altına V60'da koyabiliyorsunuz Kalita'da, Beem'de tek müdahale edilemeyen nokta suyu döküşü manuel modda da otomatik modda da 30 sn blooming ve kalan suyu aynı oradan kesintisiz olarak dairesel bir şekilde döküyor onun haricinde tüm parametleri (kahve/su oranı, sıcaklık vs.) istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz yine o yüzden size ne içmek istiyorsanız onu verebiliyor

Benim gibi sabahları zor kalkıp hızlı bir şekilde işe gitme mücadelesi veriyorsanız Beem çok faydalı bir ekipman, sabah uyanıp sadece kahveyi öğütüp cihaza koyuyorum hazırlanırken kahvem de hazır olmuş oluyor ve dediğim gibi bazen kalita koyuyorum bazen V60 hatta orgami :)
Beem ilgi cekiciymis ama :)

bu da benim kahve alanım. şu anda %80 i tamamlanmış halde.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-05-24 at 15.04.42.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-24 at 15.04.42.jpeg
    101.9 KB · Görüntüleme: 644
E46F329A-EA07-4E89-A5D7-B9A825C9CE28.jpeg

Benim köşemde bu şekilde. Mutfaktan bir oda ötede sadece. Çok işlevsel benim için

Son 6 ayda kahve ekipmanına fazla kaptırdım, artık durmalıyım diyordum, başlığı ve köşeleri görünce bayağı rahatladım haha 😬
4 aydır düzgün bir raf arıyorum ama henüz mutfağıma da uyacak güzel bir raf bulamadım. Eski bulaşıklığımla idare ediyorum şimdilik.
DDF7DDC1-973B-4BEC-AC4D-1DD3CB9492E2.jpeg
Çekmecede de kahveler ve ek ekipmanlar, kullanılmadığı zamanlarda da tartılar duruyor.
CEABBD78-CCAB-4BE0-8EE6-5B1635062477.jpeg

Burası da mutfakta eşimden ele geçirdiğim özgürlük alanım son rafa mikrodalgayı sıkıştırsada kalanı kurtardımB410960C-04BC-47AA-8D95-77497786EC48.jpeg

Bu da benim toparladığım naçizane set-up’ım4CCA9705-17FF-48CC-AAA2-101218845E02.jpeg

Bu konu altına yazayım ki başka arayanlar varsa onlar da istifade etsin diye düşündüm: Kütükhane, Hurdahane gibi fakat daha makul fiyatlı, sipariş üzerine çalışan, ahşap işleyen bir zanaatkar, firma vs. tanıdığı olan varsa, tavsiyelerinizi duymak isterim.

Geri