• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve için termometre önerisi

İsim
kayra
Daha fazla  
İsim
kayra
Maksimum 500 lira bütçem var. kettlea tutunabilecek veya kolay kullanımlı olan bi termometre arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Temu'da kapağında termometresi olan ocak üstü kettle var, ben aldım çok memnunum. Timemore'a göre çok avantajlı

Aceleniz yoksa aliexpressten veya temudan, kettlenız için uygun olabilecek satın alırsanız, kapaktaki siyah topuzu tornavida ile çıkartıp, oraya aldığınız termometreyi takarsınız. Tam oturmaması halinde sabitlemek için 1-2 vida-somun belki gerekir.

ss.png

80-90 Liralıklar bile işinizi görür.

@printspresso
hocam o kulbu sök bunu tak işi biraz çetrefilli. Bu termometrelerin termovilleri var, onu sabitleyip termometreyi termovil içine yerleştirmek icap eder. Eğer bu fotodakiler termovilsiz ise bilemem ama tepki süreleri de analog oldukları için evlere şenlik.

@supernowadays
Linkini verdiğiniz arkadaşa termometre takmak için öyle ya da böyle bir işlem gerekecek. Saplama tip termometrelerde, kapaktaki deliklerden biri termometre çubuğu çapı kadar genişletilebilir.

Geri