Goldviper
Barista
- İsim
- Ahmet
Daha fazla
- İsim
- Ahmet
@emrekocakurt hocam sayenizde kaliteli bir kahve kupası arayışıma son verdim, teşekkürler.
Tasarımları çok hoşuma gitti açıkcası, ve bu markayı ilk defa duydum. Hemen şu siparişi verdim
Aslında origo alacaktım fakat bardağın dış tasarımı biraz dengesiz geldi, görsel olarak rahatsız etti.Yükleniyor...
onnidesign.net
Bu arada iyzico uygulaması ile ödeyince %25 iade etti hesabıma, 900 tl ye 225 tl iade aldım, bilginiz olsun arkadaşlar.
Güncelleme!!! Uzak durmanızı tavsiye ederim.
Ürün bugün elime ulaştı, tam bir hayal kırıklığı ne yazık ki.
Öncelikle ürün 320 ml olarak belirtilmiş fakat aldığı maximum sıvı 295 ml. İçilecek bir seviyede kahve koyarsanız en fazla 220-230 ml alabilir mi sanmıyorum. Ürün kapasitesi ile ilgili verilen bilgi yanlış bu bir. Hadi bunu kabul ettik, maxi boyutunun ağırlığı 95 gr, (herhangi bir seramik kupa 300gr en az kıyaslama açısından) ürün duvar kalınlığı o kadar inceki neredeyse kağıt gibi, çıtır çıtır dişinizle kırabilirsiniz o kadar ince, (bu ürün kahve bardağı diye satılıyor düşünün) bu yüzden içine hemen demleme sonrası yaklaşık 65-70 derecelerde kahve koyduktan sonra iki kat havlu kağıtla tutamıyorsunuz, ısıyı direk elinize veriyor. 5 dakika sonra da kahve buz gibi oluyor bu yüzden. Daha da kötüsü iade etmek istediğimde anlaşmaları olmadığı için (butik bir işletmeymiş...) 270 tl kargo ücretini benim ödemem gerekiyormuş, gönderdiklerinde de 90 tl kargo ücretini yine ben ödemiştim. Üzerine para dahi isteseler iade edeceğim.