• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ana sora, siparişten 5 gün sonra elime ulaştı (mng kargo). demlemeler başlasın ..:)

edit:genelde kavrumdan sonra 5. gün bir demeleme yapıyorum. bu tüm kahveler için geçerli (tabi 5. günde elime ulaşmış olurlarsa). 5. günde iyi sonuç aldığım kahveler oluyor.

ana sora'yı şimdi gelir gelmez iş yerinde demledim (25.12.2020 tarihli). V60 ile hızlı yöntem dediğim, blooming olmaksızın direkt hızlı döküşle (30 sn içinde tüm suyu dökerek) yaptım demlemeyi. öğütüm CMD 25 click. kahve/su oranını 16.5 uyguladım. (kuzeyden su, 92 derece). 5. gün olmasına rağmen inanılmaz lezzetli bir fincan elde ettim. çiçeksi tatlar baskın, tatlılık ve asidite tam kıvamında. aftertaste çok hafif bir acılık aldım onun dışında harika bir kahve deneyimi diyebilirim. zamanla o acılık da kaybolacaktır diye düşünüyorum. ilerleyen dönemde yani 10. gün ve sonrasında farklı sularla ve yöntemlerle (özellikle immersion switch ile çok iyi sonuç alabileceğimi düşünüyorum) tekrar deneyeceğim.

Son düzenleme:
Benimde ana sora dün geldi :) 28'i kavrum. Eski yorumlarda sanki 10-15 gün beklemenin iyi sonuçlar verdiği söylenmişti. Deneyen oldu mu acaba yeni lot'u öneri hala geçerli midir?

Son düzenleme:
Benimki de geldi gaz salınımını bekliyorum.

Güzel olmuş, Ana sora için de fiyat güncellemesi gelmiş, güncelleme dediysem korkmayın zam değil indirim yapmışlar 😂

Benim de ana sora siparişim geldi (25.12.2020 kavrumlu). Yanında bir adet de relax tea almıştım. Şimdi yeni siteye girdim çay için tarif var mı diye. Çay sekmesinde “bu kategoride ürün bulunmamaktadır” demekte. Acaba çay satışı yapılmayacak mı artık.

Üye girişi yapmadan önce bende de fiyatı 85 tl görünüyordu. Giriş yapınca, 78,70 tl na düşmüş. Diğer kahvelerde de bu şekilde bir düşüş var mı acaba? Üyelere özel bir durum mu var yoksa sistemsek bir hata mı acaba?? %7,4 gibi indirime denk geliyor. Çok bir anlamı da yok

edit:
@GTuncay şimdi anlaşıldı.

İlk görüntü bu şekildeydi ondan yanılttı beni 😂

Eski sitede kampanya paketleri arasindan kahveleri ayıklamaya çalışıyordum resmen şimdi derli toplu güzel bir hal almış, bunun şerefine sabah ana sorayı demleyelim bakalım 😋

Ekli dosyalar

• IMG_20201231_011848.png
    IMG_20201231_011848.png
    362 KB · Görüntüleme: 92
Geri