• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok teşekkürler Suat Bey. Tam zamanında denk geldi.

Ek kontenjan dan faydalandım 😀

Son anda yetiştik, güzel de oldu 😊 Herkese afiyet olsun şimdiden 😉

ek kontenjana bile yetişememek...
bu ne hız sayın kahve severler :/

edit: uykulu gözlerle üye girişi yapmadan denediğimdenmiş... sorun kalmadı, siparişimi verdim.
tüm forum yetkililerine ve Şerif Bey'e teşekkürler, ayrıca acil şifalar.

Son düzenleme:
Şimdi sipariş verdim, onayladı.

Allah şifa versin

Gecmis olsun hocam oncelikle kampanya icin tesekkurler emegi gecenlere saygilar sevgiler

Alımı kaçıran arkadaşlar Whatsapp grubuna girerseniz daha hızlı haberiniz olur.

iş saatlerinde yapabiliyorum alışverişi. Erkeden haberim oldu ama fazla erkenmiş kod geçerli olmadı. Şimdi de malesef tükenmiş. Yapacak bir şey yok her kampanyanın faydalananı başka olur. Bundan da eksik kalayım artık :)

Süreçte emeği geçen, başta @NoDRaC ve @SerifBasaran beylere teşekkür ederim.
Bence harika bir tadım etkinliği olacak; hem deneme paketleri var hem de korkunç bir indirim... :)

Evet kaçırmışız kod bana da sirayet etmedi :)

@NoDRaC Suat bey ve ŞErih hocama teşekkürler böyle güzel bir fırsat için.
Şerif abiye de tekrar geçmiş olsun dilerim.

Geri