• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kavrumla ilgili fikir vermesi açısından.

Ekli dosyalar

• IMG_20230721_235809.jpg
    IMG_20230721_235809.jpg
    110.2 KB · Görüntüleme: 110
Colombia el miradoru da deneyeme başladım. Kahve hiç su tutmuyor. Bildiğiniz suyu döktüğüm gibi indi aşağıya. Tatta çilek, nektarin var. Hatta meyveli süt gibi. Sütlü kakaolu, kahveli bayram şekerleri gibi.

Üçlü tadım paketini öneririrm arkadaşlar. Kargo ücretsiz oluyor. Üç kahve de çok başarılı. Vasat çekirdeklere 150 200 lira verileceğine böyle kaliteli çekirdeklere 300 lira vermeye hazır olan varsa çok rahat öneririm. Uzun zamandır sanal baharat+ kaliteli çekirdek kombosuyla gidiyorum olaya bakış açım değişti. Keyfim yerindeyse iyi çekirdek kötüyse veya toplu içiyorsak sanal baharat seçeniğiyle gidiyorum. Bu yöntemi çekirdekten verim elde etmek için 40 tıkla atanlara şiddetle tavsiye ederim.

Kolombia el mirador stawberry’yi dün ve bugün demledim. Bolca kırmızı meyve tatları hakim. Gövde yüksek. Sadece künyeye bakıldığında kahveden bolca alıp seve seve içebilirsin yani.
Esas sorun şu:
Firmanın sitesinde naturel işlem yazıyor. Arayıp bizzat kendilerinden teyit ettim. Aldıktan sonra yabancı firmalar dahil bu kahvenin satıldığı tüm siteleri inceledim. Hepsi bir çeşit maya fermantasyonundan bahsediyor. Önce mayayı 4 gün pekmez-çilek karışımında bekletiyorlar. Sonrasında oradan aldıkları mayayı çekirdeklerle karıştırıp fermente ediyorlar.
İşin tuhaf tarafı, yabancı bir firmada ayrıntılı olarak işlem anlatılırken, mayanın varil başına 10 litre konulduğu söyleniyor. Muhtemelen maya ve onu besledikleri karışım bu. Bu durumda infüze mi maya mı akıllar karışıyor bende.
Eğer hiç kimsede olmayan naturel versiyonunu bulmadılarsa ya künye konusuna dikkat etmiyorlar ya da şeffaflıklarını kaybetmişler demektir.
Bence bu önemli bir sorun

Kolombia el mirador stawberry’yi dün ve bugün demledim. Bolca kırmızı meyve tatları hakim. Gövde yüksek. Sadece künyeye bakıldığında kahveden bolca alıp seve seve içebilirsin yani.
Esas sorun şu:
Firmanın sitesinde naturel işlem yazıyor. Arayıp bizzat kendilerinden teyit ettim. Aldıktan sonra yabancı firmalar dahil bu kahvenin satıldığı tüm siteleri inceledim. Hepsi bir çeşit maya fermantasyonundan bahsediyor. Önce mayayı 4 gün pekmez-çilek karışımında bekletiyorlar. Sonrasında oradan aldıkları mayayı çekirdeklerle karıştırıp fermente ediyorlar.
İşin tuhaf tarafı, yabancı bir firmada ayrıntılı olarak işlem anlatılırken, mayanın varil başına 10 litre konulduğu söyleniyor. Muhtemelen maya ve onu besledikleri karışım bu. Bu durumda infüze mi maya mı akıllar karışıyor bende.
Eğer hiç kimsede olmayan naturel versiyonunu bulmadılarsa ya künye konusuna dikkat etmiyorlar ya da şeffaflıklarını kaybetmişler demektir.
Bence bu önemli bir sorun
Katılıyorum bu çekirdek Naturel olmayacak kadar farklı kokusuyla Tadı bile aynı şimdiye kadar hiçbir kahvede denk gelmedim şu duruma. Gövde için Orta diyebilirim ben

Strawberry de Monteblanco da çok memnun etti beni.

Strawberry çilekli/vanilyalı gofret, Monteblance açılışı tatlı ardından limoni bir asidite ağızda kalıyor.

Kolombiya El Mirador Koji...

Drima Zede'nin daha yüksek puanla atanmış haline benziyor. :)

Kahve fabrikasında bulunan blue bataq ile gardelli blue batak aynı mı acaba?

Kahve fabrikasında bulunan blue bataq ile gardelli blue batak aynı mı acaba?

Kahve Fabrikası'nda olan 2020 hasat yazıyor, Gardelli 2022 imiş

Geri