• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şükür, sorunsuz bir şekilde siparişim oluşturuldu. Teşekkürler Şeref bey.
Tez vakitte sağlık-sıhhat-afiyet bulasınız inşallah.

Bende sipariş verdim bu jest için şerif beye tekrardan çok teşekkür ederim

Hazır konu gündeme gelmişken ben de deneyimi paylaşayım. 17.09 kavrumlu colombia el encantoyu demledim biraz önce. Meyvemsi bir kahve. Sarı meyve ve ahududumsu tatlar aldım.İçimi oldukça keyifli buldum. Reçetem şu şekilde.
20 gram kahve , cmd 26 click, buzdağı su, abaca filtre
50ml 45 sn ön demleme,
45sn de 120ml tamamlama,
1.30 da 180 ml e tamamlama,
2.15 de 240 ml e tamamlama,
3.00 da 300 ml e tamamlama ve ufak bi swirl.

Ben bir türlü beceremedim , acaba kontenjan mi doldu . @SerifBasaran çok geçmiş olsun. Sizi kahve masası yayınlarından ve forumdan takip ediyorum. Bilgilerinizi cömertçe paylaştığıniz için teşekkürler

Bu akşamda 300 kişi mutlu oldu :) Kahveleriniz gelince bizi paylaşmayı unutmayın arkadaşlar

Şerif bey izdihamda kaldık geçmiş olsun demeyi unuttum. Allah tez şifa versin. Forumun abisi oldunuz , ne güzel jest :)

Bu akşamda 300 kişi mutlu oldu :) Kahveleriniz gelince bizi paylaşmayı unutmayın arkadaşlar
Sayısal loto oynayıp kazı kazan tutturdum. :)
@SerifBasaran hocam iyi akşamlar, sipariş düştü ama pozo azul filtre olarak düştü. Vardır bir hikmet diyelim ama ben nordic deneme seçkisi filtre seçmiştim. Top sizde artık. :)
Sipariş no: 78505659

Kargom nerede kaldı, sorularından önce lütfen bu uyarıya dikkat edelim.

İlk 150 paket : 28 Eylül'de kavrulanlar 29 Eylül'de kargoya verilecek
Sonraki 150 paket : 30 Eylül'de kavrulanlar 01 Ekim'de kargoya verilecek

Bitmiş galiba indirimli paketleri kaçırdık 😞
Alan arkadaşlara şimdiden afiyet olsun

Edit:
Tekrar bi umut denedim ve oldu 😂
Herhalde ben başta yanlış girdim kodu

Nordic deneme paketi yanında yeni kahveler deneme paketi ve 250 gr finca paraiso sipariş ettim.

hem şu ünlü pozo azul u hem de tadım notalarında haribo şeker yazan bir kahve denemiş olucam, çok heyecanlı 🤪

Kaç zamandır evden uzağım, demleme yapamıyorum diye foruma bakmıyordum. Yeni yeni bakmaya başladım, kendimi sipariş verirken buldum. Ne aldığıma dair net bir fikrim yok ama iyi çekirdekler aldım galiba :D

Bu arada Şerif bey'e geçmiş olsun dileklerimi iletir, indirim için teşekkürlerimi sunarım.

Geri