• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Evreni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vorta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vorta

Üye
Öncelikle herkese merhaba.

Kahveyle tanışmam çoğunluk gibi türk kahvesi ve granül kahvelerle oldu. Ancak bu ikisini hiçbir zaman sevmedim.

Daha sonra zincir kahvecilerdeki filtre kahvelere geçiş yaptım ve onlar da bana hitap etmedi. Galiba dedim benim damak tadım kahveye uygun değil. Hatta insanlar bunu neden seviyor diye düşündüm. Yıllarca kahveyle aramda hep bir mesafe oldu. Hatta insanların türlü çeşitli ekipmanlar ve kahvelerden bahsetmesini garip buldum.

Yakın zamanda bir arkadaşımın yaptığı bir kahveyi içene kadar, kahvelerin zift gibi, manasız acı, kömür suyu olduğunu düşündüm. Ama o son içtiğim, nitelikli denilen kahvedeki ipeksi dokuyu aldıktan sonra, bu işi araştırmaya başladım. Sonra da acı gerçekle yüzleştim. Terimler, teknikler, hesaplamalar vs. derken, bunun adeta devasa bir evren olduğunu fark ettim 😁

Bu yolculukta burada olduğu gibi, tecrübelerini paylaşan insanlar çok faydalı oldu. Bu yüzden ben de aranıza katıldım. Güzel paylaşımlar olması dileğiyle, iyi bayramlar.

Geri