• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve ekipmanı satan siteler

İsim
Barış
Daha fazla  
İsim
Barış
Kahve ekipmanları almak için ürünlerin kalitesine, fiyatlarına ve teslimatlarına güvenebileceğim online hangi siteler var

moka pot
tartı
değirmen
süt köpürtücü bakacaktım
Yatırımı değirmene yapın. Diğer tüm konulardan öncelikli. Ben 1zpresso Jmax kullanıyorum ve yaptığım en iyi yatırım diye düşünüyorum.

Moka pot için dolap uygulamasını tavsiye ederim. Çok satan var. Uygun da fiyatlar. Alırken iç fotolarını da isteyin.

Tartıyı da dolap uygulamasından aldım. Çok pahalı bir şey almanıza gerek yok bence. Dediğim gibi ana yatırım değirmene olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca bu forumda da tartı vs bulabilirsiniz.

Umarım yardımcı olur.

cafemarkt.com’dan iki kere alış veriş yaptım ve çok memnun kaldım.

neler arıyorsunuz, son dönem sürekli para döktüm, belki yardımcı olurum.

Belki umrunuzda olmayabilir ama gene de bilmeme ihtimaliniza karşı yazmak istedim, Cafemarkt ın sahibi psikopat bir katil, savunmasız hayvanları psikopatça öldürüp ahlaksızca bunu sosyal medyadan paylaşan birisi.

Alternatif isterseniz gırla, espresso perfotto, gelbura, kahhve.com, daha fazla yazanlar da olur elbette, ama böyle iğrenç firmalardan alışveriş yapmamanızı öneririrm

Belki umrunuzda olmayabilir ama gene de bilmeme ihtimaliniza karşı yazmak istedim, Cafemarkt ın sahibi psikopat bir katil, savunmasız hayvanları psikopatça öldürüp ahlaksızca bunu sosyal medyadan paylaşan birisi.

Alternatif isterseniz gırla, espresso perfotto, gelbura, kahhve.com, daha fazla yazanlar da olur elbette, ama böyle iğrenç firmalardan alışveriş yapmamanızı öneririrm
Teşekkürler ben de kahhve.om a bakmıştım zaten

Bende bilmiyordum fakat nasıl oluyor özellikle bazı lelit ürünleri kaç aydır distribütör olan gelburadan 1500-2000tl daha ucuz.Sanırım stok eritiyorlar.Keşke artık gelburada eskisi gibi kampanya yapsada kendisinden alsak.Bekliyorum kendilerinden almak için ama hala fiyatlar aynı :(

Geri