Natural kahvelerde mi yoksa yıkanmış kahvelerde mi daha etkili sonuç verir acaba ?Yumuşak içim olması lazım ama
Ekli dosyayı görüntüle 22544
Yıkanmışın rengi bitmiştir hocam, natural daha etkili olur. İlk yıkanması olur iyi renk atar.Natural kahvelerde mi yoksa yıkanmış kahvelerde mi daha etkili sonuç verir acaba ?
Beğenmediğim espresso çekirdekleri için bu görseli kullanıcam
Ben bloomingi su ile yapardımGerçek bir Fermente kahve. Kullanılacak spritler kaç ppm olmalı acaba?
Latte-Flat White ve Cappucino hepsi aynıymış. Cappucinoya çikolata ekleniyormuş.
bunu yazan bir roastery sayfası arkadaşlar. roastery.
acı sosu çekilmiş espresso shot'a katan görmüştüm ama böyle daldan koparıp da çıktı alınmaz yahuwww.instagram.com
Cevap olarak İsot hamlesi bekliyorum..
www.instagram.com
Cold bUygun konuya mı atıyorum bilemedim ama acaba ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor merak ettim
![]()
TALES COFFEE on Instagram: "Hey I heard you like coffee! So I made some milk out of coffee so you can have coffee while you have coffee. Pimpmycoffee? #coffeetalk #coffeeaddict #coffeetime #coffee #nutmilk #nutmilkrecipe #coffeeexperiment"
40K likes, 450 comments - tales.coffee on April 22, 2023: "Hey I heard you like coffee! So I made some milk out of coffee so you can have coffee while you have coffee. Pimpmycoffee? #coffeetalk #coffeeaddict #coffeetime #coffee #nutmilk #nutmilkrecipe #coffeeexperiment".www.instagram.com
Gizlemişti hesabını utancından, açmış mı?
Valla yanita kapali. Rt ederek fikrimi yazdım. Su ulkedeki sinif atladigini zanneden lumpenlerden tiksindim artık.Gizlemişti hesabını utancından, açmış mı?![]()
Ben de ilk başta çok tepki gösterdim ama sonradan yorumları okuyunca haksızlık ettiğimi anladım. Yorumlarda belirttiğine göre meğerse sadece akşamüstü kahvelerini 30 sn/ 1:18 ratio ile hazırlıyormuş. Sabah kahvelerinde daha damla damla akış oluyormuş.
Damıta damıtaBen de ilk başta çok tepki gösterdim ama sonradan yorumları okuyunca haksızlık ettiğimi anladım. Yorumlarda belirttiğine göre meğerse sadece akşamüstü kahvelerini 30 sn/ 1:18 ratio ile hazırlıyormuş. Sabah kahvelerinde daha damla damla akış oluyormuş.