• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Barımda Elektrik Güncellemesi

Allah çarpsın fanı değilim 🫣 işin şakası ben internette yazışmayı pek bilmiyorum ve sevmiyorum, yazarken de rahatsız oluyorum burada jest ve mimikler olmadığı için yanlış anlaşılmaya çok müsait. Bugün çok yoğun bir koşuşturmam vardı, cevapsız kalmayın diye ara ara yazmaya çalıştım, yanlış anlaşıldıysam affola. Kocaeli’ye yakından almadan önce gelip ürünleri bende de test edebilirsin. Ama o brewista alınacak 😂
Istanbul’dayım ama teşekkür ederim nazik davetiniz için. Dün sipariş verdim bile beyazını, hanıma da danıştım, siyah olmasındansa tonu farklı beyaz olsun istendi. 😊
Biraz önce Brewista’yı almış olduğumdan dolayı beni mutlu eden bir videoya denk geldim, onu da paylaşayım burda.
Sınırlandırılmış bir akıştan çok, kontrollü bir akış ve deneyimin, pratiğin daha önemli olduğunu gördük sanırım burada. 😊

Tekrar teşekkür ederim cevaplar için. En yakın zamanda kısaca naçizane görüşlerimi de paylaşmaya çalışırım.

Istanbul’dayım ama teşekkür ederim nazik davetiniz için. Dün sipariş verdim bile beyazını, hanıma da danıştım, siyah olmasındansa tonu farklı beyaz olsun istendi. 😊
Biraz önce Brewista’yı almış olduğumdan dolayı beni mutlu eden bir videoya denk geldim, onu da paylaşayım burda.
Sınırlandırılmış bir akıştan çok, kontrollü bir akış ve deneyimin, pratiğin daha önemli olduğunu gördük sanırım burada. 😊

Tekrar teşekkür ederim cevaplar için. En yakın zamanda kısaca naçizane görüşlerimi de paylaşmaya çalışırım.
Ne demek üstat bildiğim konularda ve ekipmanlar hakkında her daim yardımcı olmaya çalışırım. Bi mesajınız yeter 🫶

Geri