• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahhve.com %20 indirim ⏬

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VR46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diğerleri bitti sanırım. Yeni kodlar ekliyorum:

SBU5Z8WN
QBG90S59
F3497F2J
8S31BLT5
HHXSMUGG
EBLHXPC2
RHW91ZCD
ZNNFN5HD
BUC4T3YR
TA73IHEH
FEVA83HA
3O4BTFH4

Kapmanyayı tekrar başlatmışlar. Sipariş vermek isteyen olursa aşağıdaki kodlardan kullanabilir

VE6Y9UD
V3Q1M2H
VW8GK08
VFJ6D6W
V8IT45Y
V76MGQB
V2E5TN6
VZ2VV6U
V6MI4LF

Otomatik indirim var sitede , belki de o yüzden bu kodlar bulunamadı diye uyarı aldım.

Şubat ayı için %20 indirim başlamış yeniden sitede. Papara ile de 100₺'a kadar %10 iade devam ediyor.
Uzun süredir aklımda olan 1zpresso Jx model değirmeni bu sayede görece uygun fiyata edindim.

Not: Hangi başlıkta olduğunu bulamasam da forumda firmanın bir çalışanın reklam uğraşı olmuş sanırım. Firmayla bir bağım olmadığını söylemiş olayım. Aslında bir kaç başlıkta yazılmış indirim olduğu ama ben şans eseri farkettiğimden bu başlığa da yazmak istedim.

Son düzenleme:
İndirim yansımıyor herhalde filtrede geçerli değil. 200 üzeri kargo ücretsiz diyor 5 filtre koydum yinede ücret çıkıyor.
Edit: Sadece kahvede geçerliymiş ben tam okumamışım 🤦‍♂️

Son düzenleme:
Geri