• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

K-ultra değirmen öğütürken zorlanma

İsim
kayra
Daha fazla  
İsim
kayra
değirmeni ilk defa açıp temizledim, biraz uğraştırdı ama 0 ayarını tam olarak ayarladım (en sol taraf 0'ın tam ortası) fakat öğütürken ekstradan kuvvet uygulamam ve sıkıca tutmam gerekiyor. bu neden olabilir? bilenler çözümünü mala anlatır gibi anlatırsa çok yardımcı olmuş olurlar. teşekkür ederim.

değirmeni ilk defa açıp temizledim, biraz uğraştırdı ama 0 ayarını tam olarak ayarladım (en sol taraf 0'ın tam ortası) fakat öğütürken ekstradan kuvvet uygulamam ve sıkıca tutmam gerekiyor. bu neden olabilir? bilenler çözümünü mala anlatır gibi anlatırsa çok yardımcı olmuş olurlar. teşekkür ederim.
İlk değirmeniniz mi? Varsa önceki neydi?

Ne kadar bir güç kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat biraz zorlaması normaldir. K-Ultra çok rahat öğütüm yapan bir değirmen değil. Gevşemeye 90 civarında başlar.

Sizce değirmen mi direnç gösteriyor(boşken çevirince zorlanma oluyor mu) yoksa öğütülen çekirdek mi?
Açık kavrum çekirdek mi öğütüyorsunuz?

Sizce değirmen mi direnç gösteriyor(boşken çevirince zorlanma oluyor mu) yoksa öğütülen çekirdek mi?
Açık kavrum çekirdek mi öğütüyorsunuz?
yok hayır normal kavrum, açık değil. boştayken zorlanma olmuyor. nedense aynı çekirdekte, değirmeni açmadan önce 79 klik öğütürken çok hafif ve chill, ekstra güç uygulamadan öğütüyordum. fakat içini açıp geri taktıktan sonra öğütme zorluğu hario miniye benzedi. hala çözemedim.

0 ayarını belki yanlış yaptınız, eğer öyleyse kahveyi bir öncekine göre daha ince çekmeye çalışıyor olabilirsiniz farkında olmadan, bu da haliyle daha çok güç ister ve zorlar. bir bakın isterseniz

Geri