• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İzmir Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pekben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Coffea Circolor kahve alımına ortak arayan var mı?

Ekim sonu siparişler geçilecek sanırım

Merhaba,
Circulor filtre kahve paketi için arkadaş arayan var mıdır?

Bornova'dan selamlar
Yurtdışından kahve söylemek için kargo ve gümrüğü paylaşabileceğim arkadaşlar arıyorum :)
Karşılıklı konuşup anlaşırız her ay nereden söyleyeceğimize

kurulunca beni de eklerseniz sevinirim. Aliağa dan slmlar...

Çeşme'den selam 👩🏻‍🦰 Pandemi dolayısıyla artık taşra hayatı daha makul olduğu için buradayım. Pandemi bitince olacak etkinliklere ben de katılmak isterim ☕

Herkese merhaba. Malum Kahve Fabrikasında güzel çekirdekler yolda, Celcius da heyecanlı bir paket hazırlıyor. Aynı zamanda da Kronotrop toplu alımı var. Evde sadece ben kahve tüketiyorum ve bir süre yetecek kadar stoğum var.

Kronotrop'taki Lacto Fermente kahveyi denemek istiyorum ama 250gr bana çok gelecek. Tek merak ettiğim çekirdeği de o olduğu için deneme paketinden almak istemiyorum. Kahve Fabrikasında da büyük ihtimalle aynı sıkıntıyı yaşayacağım. La Rivera alacak olup paylaşmak isteyen varsa 100-125gr satın alabilirim.

Herkese merhaba. Malum Kahve Fabrikasında güzel çekirdekler yolda, Celcius da heyecanlı bir paket hazırlıyor. Aynı zamanda da Kronotrop toplu alımı var. Evde sadece ben kahve tüketiyorum ve bir süre yetecek kadar stoğum var.

Kronotrop'taki Lacto Fermente kahveyi denemek istiyorum ama 250gr bana çok gelecek. Tek merak ettiğim çekirdeği de o olduğu için deneme paketinden almak istemiyorum. Kahve Fabrikasında da büyük ihtimalle aynı sıkıntıyı yaşayacağım. La Rivera alacak olup paylaşmak isteyen varsa 100-125gr satın alabilirim.
Özel mesaj attım.

Şuraya bi rez bırakayım 😄

Geri