• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Italian roast espresso çekirdeği öneriniz var mıdır?

kahvekahve

Barista
İsim
Gahve
Daha fazla  
İsim
Gahve
Kavrumunu kendimiz seçiyoruz diye Sanalbaharat'tan Bold Roast kahve siparişi verdim ama gözüme çok koyu gelmedi.
Filtre kahve için bile içilebilir. Bana Starbucks gibi kafelerde makinenin haznesinde duran siyah renge bürünmüş kahve çekirdeklerinden lazım.
Italian roast deniyor herhalde. Nitelikli olmasına gerek yok. 100-150 liraya var mıdır böyle çok koyu kavrum çekirdek?
250 grama kadar paket arıyorum, 1 kiloluğu mümkün değil bitiremem. Taze olsa yeter.

Son düzenleme:
Hocam yeni nesil yerli kavurucularda dediğiniz kadar koyu kavrum bulmanız pek olası değil çünki o denli koyu kahvelere yanık kömürleşmiş kahve deniyor.Yine hazır paket markalarında bulabilirsiniz.Lavazzanın ve tchibonun neredeyse tamamına yakını dediğiniz türden koyulukta kavrum oluyor.Bunları tercih edebilirsiniz.

Hocam yeni nesil yerli kavurucularda dediğiniz kadar koyu kavrum bulmanız pek olası değil çünki o denli koyu kahvelere yanık kömürleşmiş kahve deniyor.Yine hazır paket markalarında bulabilirsiniz.Lavazzanın ve tchibonun neredeyse tamamına yakını dediğiniz türden koyulukta kavrum oluyor.Bunları tercih edebilirsiniz.
Sanalbaharat'ta sadece 1 tane kahvede Italian roast seçeneği bulabildim onda da 1 KG seçeneği var sadece. :(
Paket kahve alsam kim bilir hangi yıl kavrulmuş olacak, espressoda daha da kötü sonuç verecek.

Hiç denemedim ama Vitus'ta böyle bir seçenek olduğunu görmüştüm daha önce. Beklentilerinizi karşılar mı bilmiyorum ama.

Hiç denemedim ama Vitus'ta böyle bir seçenek olduğunu görmüştüm daha önce. Beklentilerinizi karşılar mı bilmiyorum ama.

İsminde Italian yazıyor ama kavrumu nasıl ki acaba. Bir de fiyatı biraz yüksekmiş.
Resimdeki gibi bir kahve lazım bana.

1698493992803.png

Kavrumunu kendimiz seçiyoruz diye Sanalbaharat'tan Bold Roast kahve siparişi verdim ama gözüme çok koyu gelmedi.
Filtre kahve için bile içilebilir. Bana Starbucks gibi kafelerde makinenin haznesinde duran siyah renge bürünmüş kahve çekirdeklerinden lazım.
Italian roast deniyor herhalde. Nitelikli olmasına gerek yok. 100-150 liraya var mıdır böyle çok koyu kavrum çekirdek?
250 grama kadar paket arıyorum, 1 kiloluğu mümkün değil bitiremem. Taze olsa yeter.
Sought after Roastery. Ben denedim dark roast olduğu için fazla koyu geldi içemedim

Bana Starbucks gibi kafelerde makinenin haznesinde duran siyah renge bürünmüş kahve çekirdeklerinden lazım.
Italian roast deniyor herhalde.
Italian kavrumlar genellikle starbucks çekirdekleri gibi çok fazla kavrulmuş olmuyor. Benim İtalya da gözlemlediğim oydu.

Geri