• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İş yerinde içmeye F/P kahve firması önerileri

Merhaba, hastanede odamızda filtre kahve makinesi var. Ekibin kahveseveri olarak kahve seçme işi bana kaldı. F/P üzmeyecek dengeli tatlar sunan kahveler arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sanalbaharat Kahvelerini deneyebilirsiniz.

Yeni gelen Brezilyalar var şuan genelde Brezilya kahveleri herkese hitap eden yapı da olur 250 Şer Gram alınıp denenebilir.

Son düzenleme:
Az önce toplu alima yazmıştım burda da çıkınca yazmak istedim niji colombia cauca omni roast cok keyifli içimi var.

Merhaba,
Biraz evvel sanal baharattan sipariş verdim fiyatlarının uygunluğu beni 2019-2020 yıllarına götürdü :D 250 grlık oldukça uygundu fiyatlandırma olarak tabii içerisinde salatalık göndermezlerse :D

burundi kahveleri

Geri