Ben uğraşma gereği hissetmedim ama isteyen tabii ki onda da hizalama yapabilir.Specialita'da uğraşılmıyor mu?
Kesinlikle katılıyorum, onun dışında eski specialita kullanıcısıyım onda da aynı hizalama yapmak gerekiyor, ssp seçeneği yok.DF64 ile çok fazla uğraşılmıyor.
Şöyle bakmak lazım olaya. SSP ile bu neticeyi almak ve hiç uğraşmak istenmiyorsa, 1000$ bandının üstüne çıkmak gerek. Örneğin Lagom P64 1500 dolar civarında
Yaklaşık 2 aydır değirmeni kullanan biri olarak uğraştığım husus hizalama ve birkaç harici parça edinmek oldu. Bunlar tamam olduktan sonra elde edilen sonuç, değirmene verilen parayı unutturuyor.
2-3 güne Bianca alacağım. Yanına Eureka Mignon Single Dose yerine DF64 almam için lütfen beni ikna eder misiniz? Mignon Single Dose Bianca ile o kadar güzel duruyor ki… özelden ya da bu başlık altından her türlü mesajınıza açığım![]()
Biri 12 bin diğeri 7 bin civarı değil mi?Eureka Mignon Single Dose yerine DF64 almam için lütfen beni ikna eder misiniz?
Df64 alırsam SSP Burr de ekleyip 10 bin liraya getireceğim. Açıkçası tepki vermek için öncelikle mesajların çoğalmasını beklemiştim, eğer siz cevap vermeseydiniz sizi özelden de rahatsız edecektim. Şu an için DF64’ün doğru tercih olduğunun farkındayım. Yine de görüntü olarak o ne yazık ki hala aklımda “acaba” var malesef. Son dakika Gelbura’ya gidip “hadi DF64 ve SSP burr’leri de ekleyelim abi” diyeceğime adım kadar eminim. Yine de son günler “Bianca’nın yanına Eureka Mignon Single Dose çook yakışır” tribindeyim sanırımBiri 12 bin diğeri 7 bin civarı değil mi?
Sanırım teşhir ürünü@ulaspresso eureka single dose espresso perfettoda indirimde haberiniz olsun.
![]()
Eureka Mignon Single Dose 16CR Krom
Eureka Mignon Single Dose 16CR Krom ürünü Espresso Perfetto garantisi ile satıştadır.www.espressoperfetto.com
@ulaspresso eureka single dose espresso perfettoda indirimde haberiniz olsun.
![]()
Eureka Mignon Single Dose 16CR Krom
Eureka Mignon Single Dose 16CR Krom ürünü Espresso Perfetto garantisi ile satıştadır.www.espressoperfetto.com