• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilmiyorum amerikada olabilir hocamda bize gelbura devri kartı güncellemesi olduğunu söyledi.

Psikolojik mi bilmiyorum .İyi bir sey mi kötü bir şey mi onu da bilmiyorum ama shot almadan önce flush yaparken buhar ve sıcaklik daha fazla geliyor gibi geldi bana.Kopurtme kismini henuz daha denemedim.

Birkaç sorum daha var. Espressoyu 95 derecede aldıktan sonra derece 90 lara inmiş oluyor. Bu normal mi? Süt köpürttükten sonra makineden tıkır tıkır sesler geliyor içeriden. Sanki bu yoktu gibi ama emin de olamadım.

Birkaç sorum daha var. Espressoyu 95 derecede aldıktan sonra derece 90 lara inmiş oluyor. Bu normal mi? Süt köpürttükten sonra makineden tıkır tıkır sesler geliyor içeriden. Sanki bu yoktu gibi ama emin de olamadım.
Köpürtme pompa basinc uyğularken kesık kesık ses gelmesi normal. Demleme esnasinda sicaklik düşüp ama tekrar yukselmesı gerek. Yani makine ısıyı sabit tutmasi gerek.

Amazon'dan aksesuarlar aldım naked pf, funnel, wdt... 2500 tl tuttu. Yanlışlıkla 2 kere yollamışlar. Elimde bir sürü aksesuar oldu.

58 mm levelleri beğenmedim bu arada. Daha çok dağınıklık yapıyor.
Mda coffeeden puly caff aldım. Ondan da 2 kere geldi. Hey Türkiyem neler oluyor?

İlk kez süt köpürttüm ve latte denedim.Guncelleme öncesini bilmiyorum ama şuan buhari açtiginizda ilk 10-20 saniye çok zayıf ama sonra dogru açı verdiginizde vortex oluşuyor. İyi olmasa da ilk denememe göre sütü krema kıvamına getirebildim

Nk portafiltre ne aldınız link atar mısınız
Neouza 58 mm. Altsız portafiltre tavsiye etmiyorum. Kahveyi az koyarsın kanallama yapar, çok koyarsın kanallama yapar, puck hazırlığını düzgün yapmazsın kanallama yapar. Düzgün yaparsın bazen yine kanallama yapar. Gündüz bazen kendi kendime konuşmaya başladım.

Neouza 58 mm. Altsız portafiltre tavsiye etmiyorum. Kahveyi az koyarsın kanallama yapar, çok koyarsın kanallama yapar, puck hazırlığını düzgün yapmazsın kanallama yapar. Düzgün yaparsın bazen yine kanallama yapar. Gündüz bazen kendi kendime konuşmaya başladım.
Bir laf söyle bin ah işit oldu😊 Ben de bu markayı düşünüyordum şimdi farklı alternatif ne olabilir ona bakacağım

Bu fikre katılmıyorum ben, naked portafiltrenin kullanım amacı görsellikten önce yaptığımız hataların farkına varabilmek zaten, içerisinde gelen sepet bir ims olmasada gayet iş görür nitelikte oluyor genellikle, kanallanma sorununu portafiltrenin sepetinden önce öğütümde aramak gerekiyor.

Videoda da dediği gibi, aynı df64'te olduğu gibi farklı ülkelerde farklı marka adı altında satılan bir ürün, "white labeling" deniyormuş. Adamın incelediği Amerika pazarındaki iki markadan biri. TR'deki güncel idose modeli ile tek farkı basınç göstergesi muhtemelen, onun dışında aynısı gibi. Dolayısıyla idose Adora incelemesi gibi düşünülebilir.

Bizimkinde opv de ver galiba 😁

Geri