• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba. Bu cihazdan bir adet edindim. 6 yıldır filtre öğüten değirmende ayar yapmam zaman alacak kesin. Bir miktar kahve ziyan ettim ama doğru yoldayım. Wdt falan alacağım. Yanında kör tapa da gelse fena olmazdı.Ekli dosyayı görüntüle 29300
Hyırlı olsun. keyflı kahveler dilerim. wtd çok pahalı bir şey değil ama kendiniz yapmaya düşüniyorsunuz ağşadaki video seyr edebilirsiniz.

Hyırlı olsun. keyflı kahveler dilerim. wtd çok pahalı bir şey değil ama kendiniz yapmaya düşüniyorsunuz ağşadaki video seyr edebilirsiniz.

Güzelmiş. Amazondan buldum bi tane. Gül ağacı.

Bugün makineyi açtıktan sonra 20 dk bekledim. 2 defa flush yaptım. Espresso çıktısı mükemmeldi. Akışın hızlı olduğunu düşünüyordum, belki de sabırlı davranmıyormuşum.

Kahvenin kendisi de bir valf görevi görüyor. Yeter ki doğru ısıda demlensin.

Sıcaklık 93 derecede kullanıyorum.
Oranım 17gr kahve 34-51gr espresso.
En iyi çıktıları 30sn üzeri olan fincanlarda aldım.
Sizlerin sek espresso deneyimleri nasıl sayın Adora kullanıcıları?

Ortalama 93-94 derece 18 gr + puck screen 36-45 arası çıkış alıyorum 30 saniyelerde. Buhar çubuğunu 1 kez bile kullanmadım henüz güncellemeye de göndermeye fırsatım olmadı :unsure:
Bende 18gr yaptım uzun süre ama sonra nedense fazla geliyor gibi hissettim. Puck Screen hangi marka kullanıyorsunuz?

Buhar için uzun süre güncellemeyle göndermedim nasıl olsa pek kullanmıyorum ilgi alanım değil diye. Sonra bir boşlukta gönderdim geldi. Meraktan 2 kere açtım gözle görülür yükselmiş buhar ama 1 kere bile sütle denemedim. Pitcher gelirse şerefine denerim :)

Bu makine için tamper 58 mi olmalı 58.5 mu? 58 mm olursa aklimda bi tamper var uygun fiyata. Cok fark olur mu hangisini onerirsiniz? Ayrica pitcher icin 600 mu almak lazim en ideal olarak

Bende 18gr yaptım uzun süre ama sonra nedense fazla geliyor gibi hissettim. Puck Screen hangi marka kullanıyorsunuz?

Buhar için uzun süre güncellemeyle göndermedim nasıl olsa pek kullanmıyorum ilgi alanım değil diye. Sonra bir boşlukta gönderdim geldi. Meraktan 2 kere açtım gözle görülür yükselmiş buhar ama 1 kere bile sütle denemedim. Pitcher gelirse şerefine denerim :)
Puck screen neouza kullanıyorum. Aksesuarlar ve ims kit hala sessizliğini koruyor :unsure:
Bu makine için tamper 58 mi olmalı 58.5 mu? 58 mm olursa aklimda bi tamper var uygun fiyata. Cok fark olur mu hangisini onerirsiniz? Ayrica pitcher icin 600 mu almak lazim en ideal olarak
58,5 Normcore kullanıyorum 58 den çok daha iyi verim aldığımı söyleyebilirim.

Bu makinede demleme için su sıcaklık ayarı var mı? Ön demleme yapıyor mu? Birde kaç saniye çıktı alacağınızı ayarlayabiliyor muyuz yoksa çıktı miktarına göre kendimiz mi durduruyoruz?

Bu makinede demleme için su sıcaklık ayarı var mı? Ön demleme yapıyor mu? Birde kaç saniye çıktı alacağınızı ayarlayabiliyor muyuz yoksa çıktı miktarına göre kendimiz mi durduruyoruz?
Hepsinin cevabı evet, çıktı süresini de ayarlayabilirsiniz miktara göre de durdurabilirsiniz. Sadece ön demleme süresi ayarlanmıyor.

Çok uzun düşünmelerden sonra Idose Adora + df64 olarak siparişimi verdim. Hala doğru mu yaptım emin değilim ama ürünleri deneme fırsatım olduğunda güncelleyeceğim.

selam, makinede cappucino yapmak için ayar yok sanırım. Olmalı mı? Delonghi EC685'te latte ve cappucino ayarı vardı. Aydınlatırsanız sevinirim :)

selam, makinede cappucino yapmak için ayar yok sanırım. Olmalı mı? Delonghi EC685'te latte ve cappucino ayarı vardı. Aydınlatırsanız sevinirim :)
Cihazın buhar çubuğu endüstriyel tip tamamen çelikten oluşuyor, delonghideki ayar mekanizması delik sayısını değiştiriyor bu cihazda öyle birşeye ihtiyacınız yok sütü köpürtürken öpücük sesini daha uzun süre duyacağınız şekilde daha çok hava basarak başlatırsanız daha kalın ve kıvamlı bir köpük elde edersiniz.

Cihazın buhar çubuğu endüstriyel tip tamamen çelikten oluşuyor, delonghideki ayar mekanizması delik sayısını değiştiriyor bu cihazda öyle birşeye ihtiyacınız yok sütü köpürtürken öpücük sesini daha uzun süre duyacağınız şekilde daha çok hava basarak başlatırsanız daha kalın ve kıvamlı bir köpük elde edersiniz.
çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Geri